Gustul autentic al Americii! Pas cu pas către prepararea unui burger clasic perfect

retete cu preparate cu porc

Gustul autentic al Americii!

Burgerul clasic perfect se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de burger clasic perfect.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță va ieși cel mai gustos burger clasic perfect, preparat așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de burger clasic perfect 

Rețeta delicioasă de burger clasic perfect, absolut minunat, se prepară în doar 5 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de burger clasic perfect este de 30 de minute 

Citește și: Negresă cu cremă de brânză și zmeură. Un desert potrivit pentru o vizită surpriză!

reteta burger
Gustul autentic al Americii![Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Supă cremă de usturoi cu crutoane. O delicatesă savurată la cină!

Timp de preparare – o ora 

Timp total – o ora si 30 de minute 

Rețeta de burger clasic perfect este pentru 6 persoane 

reteta de cheeseburger
Gustul autentic al Americii![Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ingrediente – burger clasic perfect 

  •  1 kg și jumătate de carne de vită 
  • Sare 
  • piper negru măcinat 
  • 2 linguri de ulei 
  • 4 linguri de tabasco 
  • 250 g de sos barbeque 
  • 150 g de sos tartar 
  • 6 chifle proaspete 
  • 6 frunze de salată verde 
  • 10 rondele de ceapă roșie 
  • Câteva rondele de castravete murat 
  • 6 felii de cașcaval 

Înainte

de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

retete de platouri
Gustul autentic al Americii![Sursa foto: freepik]

Mod de preparare- burger clasic perfect 

  1. În primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă de burger clasic perfect, este să începem prin a prepara carnea.
    Așadar, carnea de vită se va da prin mașina de tocat de 2 ori, la început prin sita mai mare, iar apoi prin sita mai mică. Odată ce am făcut acest pas, următorul pas este reprezentat de modelarea burgerilor, iar din cantitatea obținută o vom împărții astfel încât să obținem 6 mingi de carne, pentru cele 6 echipe ale noastre pe care urmează să le pregătim, iar odată ce am modelat cele 6 mingi, le vom presa, însă nu în mod excesiv, ci doar astfel încât să se modeleze, ulterior îi vom așeza pe o suprafață plană îi vom infolia în
    folie de plastic alimentară și vom pune la frigider timp de aproximativ o oră. 
  2. Intre timp, vom amesteca și sosul barbeque, cu cel tabasco, atât cât ne dorim, astfel încât să obținem sosul nostru picant însă nu foarte picant. 
  3. În tot acest timp în care burgerii noștri vor sta la frigider, putem prepara și restul ingredientele noastre, astfel încât vom începe prin a tăia feliile de castravete murat, pe care ulterior le vom lăsa deoparte într-o farfurie separat, același lucru vom face și cu ceapa roșie pe care o vom tăia felii, vom pregăti și cașcavalul nostru, adică îl vom scoate din frigider, iar ulterior și salata verde pe care o vom toca mai mărunt astfel încât să reprezinte primul nostru strat din burger. 
  4. După acest interval de timp, vom scoate și burgerii din frigider și vom pornii focul la grătar, pentru că această rețetă se va face direct pe grătar. Vom așeza rând pe rând fiecare bucată de carne pe grătar vom aplica puțină presiune chiar nu ești locul acestuia astfel încât să își păstreze forma în timpul frigerii. Cu toate acestea, înainte de a-i pune pe grătar fiecare bucată de carne se va unge cu puțin ulei și se va asezona cu sare și piper negru măcinat, după gust, însă doar în adâncitura pe care am format-o anterior. Pe grătar vom așeza burgerii cu partea asezonată în jos, pentru ca apoi să se asezoneze și cealaltă parte care se află în sus, în timp ce burgerul nostru deja se prepară. Burgerul trebuie să fie întors abia după cel puțin 5 minute din momentul în care a fost pus pregătit pe grătar pentru a nu se rupe. Îl vom întoarce cu ajutorul unei spatule late iar pe partea gătită vom aplica cu ajutorul unei pensule speciale de bucătărie, glazura pe care am pregătit-o din cele 2 sosuri din belșug. Burgerii se vor găti în total nu mai mult de 10 minute, însă dacă vă doriți să fie mai pătrunși se pot lăsa încă 5 minute în plus. 
  5. După ce am pregătit bulgării noștri vom lăsa deoparte timp de aproximativ 5 minute, iar apoi vom începe să asamblăm preparatul nostru. Așadar, vom așeza baza de chiflă, ulterior vom pune o lingură de sos barbeque, apoi salata verde tăiată mărunt, apoi bucata de carne pregătită pe grătar, felia de cașcaval, rondelele de ceapă, dar și rondelele de castravete murat, pe caz peste care vom adăuga și o lingură de sos tartar. Procesul se va repeta pentru toți cei 6 burgeri, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

 Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

retete pentru cina
Gustul autentic al Americii![Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Negresă cu cremă de brânză și zmeură. Un desert potrivit pentru o vizită surpriză!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies