Supa cremă de usturoi cu crutoane se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea
Rețetă de Supă cremă de usturoi cu crutoane
Rețeta delicioasă de Supă cremă de usturoi cu crutoane, absolut minunata, se prepară în doar 3 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Supă cremă de usturoi cu crutoane este de 30 de minute
Citește și: Brioșe cu cafea și frișcă. Un deliciu încă de la primele ore ale zilei!
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citește și: Ce alimente să consumi toamna
Timp de preparare- o ora
Timp total – o ora si 30 de minute
Rețeta de Supă cremă de usturoi cu crutoane este pentru 2 persoane
Ingrediente – Supă cremă de usturoi cu crutoane
- 6 căpățâni de usturoi
- 5 cartofi
- o felie de țelină
- 2 L de apă sau supă de legume
- 150 ml de smântână
- o crenguță de cimbru
- Sare
- 3 linguri de ulei de măsline
- 3 linguri de parmezan ras
- crutoane
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată
Mod de preparare- Supă cremă de usturoi cu crutoane
- In primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de supă cremă de usturoi cu crutoane, este să începeți prin a curăța foarte bine usturoiul.
- În continuare, într-o oală de dimensiuni mai mari vom adăuga apa sau supa de legume, în funcție de preferințe, în care vom pune și cartofii, țelina, cimbrul, dar și sare după gust. Așteptăm ca toate aceste legume să ajungă la punctul de fierbere, iar în momentul în care cartofii sunt fierți complet vom adăuga și usturoiul pe care l-am curățat în prealabil și vom mai lăsa compoziția la fiert pentru încă aproximativ 10 minute. După acest interval de timp vom lua oala de pe foc și vom adăuga smântâna în compoziție, și vom pasa toate ingredientele cu ajutorul unui blender vertical. Supa trebuie pasată până când vom obține o textură cremoasă și cât mai fină cu putință.
- Odată obținută supa cremă de usturoi o vom decora cu puțin ulei de măsline, după preferințe, dar și parmezan, opțional, iar rețeta de astăzi este gata de servit alături de crutoane presărate deasupra. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.