Hamude de la Puterea dragostei a izbucnit în lacrimi în direct: „Viața e un coșmar”

Hamude de la Puterea dragostei
Hamude de la Puterea dragostei este devastat

Fostul concurent de la Puterea dragostei nu și-a putut stăpâni lacrimile, atunci când a vorbit despre familia sa.

De luni de zile, Hamude de la Puterea dragostei trăiește o adevărată dramă din cauza faptului că tatăl și fratele său se află la închisoare. Fostul concurent traversează cea mai grea perioadă, după ce cele mai dragi persoane din viața sa au fost închise și riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

Hamude de la Puterea dragostei a aflat în luna mai că tatăl și fratele său sunt implicați în afaceri ilegale cu alcool medicinal contrafăcut.

Cei doi sunt acuzați de moartea a 17 persoane, care au ingerat această substanță.

Citeste si: Ricardo de la Puterea dragostei, primele declarații despre nunta cu Deea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Hamude nu și-a putut stăpâni lacrimile și, din persoana veselă care era înainte, acum tânărul se gândește cu groază la ceea ce va urma.

Fostul concurent a izbucnit în lacrimi pe contul său de Youtube și a dezvăluit ce simte de aproximativ 6 luni de zile:

Hamude de la Puterea dragostei
Hamude de la Puterea dragostei a fost concurent în primul sezon[Sursa foto: Captură YouTube]

Viața e un coșmar din momentul în care te trezești și până în momentul în care te pui să dormi. Nu știu dacă vă puteți imagina viața așa cum o trăiesc eu acum. Tot ce pot să vă spun este că până în luna mai am avut o familie, până în luna mai am zâmbit, am fost fericit, am simțit ce înseamnă să ai o familie.
După data de 3 mai trăiesc o dramă!”, a spus Hamude pe YouTube!

Tatăl lui Hamude ar putea primi închisoare pe viață

Nici avocatul familiei nu este optimist în ceea ce privește acuzațiile care li se aduc tatălui și fratelui lui Hamude, iar cei doi ar putea primi de la 15 la 20 de ani de închisoare sau chiar închisoare pe viață.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a ajuns cu mama sa la spital: „A urlat de a trezit toată scara”

„Acuzația se face pe omor calificat, încadrarea este una foarte gravă, poate chiar cea mai gravă, alături de genocid. Foarte puțini oameni știu că spirtul se mai bea, mai ales în mediul rural. Pedepsele sunt de la 15 la 20 de ani sau pe viață.

Tatăl lui ar putea ieși mai devreme, datorită vârstei, dar doar în cazul detențiunii pe viață”, a adăugat avocatul cântărețului.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei" a fugit la mare! Ce s-a întâmplat cu bruneta?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies