Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Han, în fața unei sițuații tulburătoare
Han, în fața unei sițuații tulburătoare

În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han va fi pus în fața unei situații tulburătoare, extrem de dificile, prin prisma trecutului teribil care a adus adus atât de multă suferință familiei sale.

Din cauza că Safiye și Gulben, care nu suportă prezența Esrei în imobilul în care locuiesc, cea din urmă va face o sesizare autorităților, învocând probleme serioase la apartamentul ce aparține familiei Derenoglu. Când Han află că urmează a le fi dezvăluite secretele sumbre ce se ”ascund” în apartamentul familiei, acesta va lua măsuri. Acum, Safiye și Gulben, atât de traumatizate din cauza trecutului dureros trăit în familie, se tem de ce este mai rau...

În plan paralel, Inci face investigații pentru a afla ce anume ascunde Han de ea, după ce Esra i-a mărturisit că soțul său a fost surprins în locuri nepotrivite.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

 

Ce descoperire uluitoare va face Inci, în ceea ce-l privește pe Han și, daca va reuși acesta să ”salveze” onoarea familiei sale, din cauza acțiunilor demarate de Esra, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D.

 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ginul tonic: top 5 moduri de preparare și cum trebuie servit corect

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Cine este, de fapt, bărbatul misterios din viața Andreei Bostănică care o răsfață cu cadouri scumpe

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante


Cookies