VIDEO Și-ar dori Casian din Casa Iubirii o parteneră ca Teodora? Ce spune bruneta despre o eventuală interacțiune. “Nu știu dacă aș putea eu să fac față la un așa caracter așa rece.”

VIDEO Și-ar dori Casian din Casa Iubirii o parteneră ca Teodora? Ce spune bruneta despre o eventuală interacțiune. “Nu știu dacă aș putea eu să fac față la un așa caracter așa rece.”
VIDEO Și-ar dori Casian din Casa Iubirii o parteneră ca Teodora? Ce spune bruneta despre o eventuală interacțiune. “Nu știu dacă aș putea eu să fac față la un așa caracter așa rece.”

Casian și Teodora au avut o discuție, iar cei doi au răspuns mai multor întrebări puse de ceilalți concurenți.

Casian și Teodora au avut o discuție, iar concurenții din Casa Iubirii au fost curioși să vadă dacă cei doi s-ar potrivi. Robi l-a întrebat pe noul concurent dacă îi place de Teodora, iar el a spus că este frumoasă și a răspuns afirmativ. Cât despre o potențială iubită, lui i-ar plăcea, însă Teodora este de părere că nu s-ar potrivi la caracter cu el, deoarece nu știe cum să îi facă față, crezând despre el că este rece.

Robi: Îți place Teodora, Casian?

Casian: E frumoasă, îmi place.

Robi: O vezi ca pe o potențială iubită în viața ta?

Casian: Dacă mi-ar plăcea, da. Dar a zis că nu crede că s-ar potrivi cu mine din varii motive.

Robi: Teodora, ce nu îți place la Casian, de ce nu te-ai vedea lângă el?

Teodora: Am zis că nu știu dacă ne-am potrivi la caracter și nu știu dacă aș putea eu să fac față la un așa caracter așa rece. Nu neapărat puternic.

Robi: Dar de unde știi tu că e rece în relație?

Teodora: Mie așa mi s-a părut.

Virginia: Dar Moldo nu ți se pare o persoană rece?

Teodora: Față de Casian, nu.

Robi: Stai puțin. Având în vedere că tu ai avut contact cu Moldo, nici mie nu mi s-a părut o persoană foarte drăgăstoasă. Nu știi cum se poartă Casian în prezența ta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Teodora: Da, eu m-am raportat la Casian strict la discuțiile pe care le-am avut în casă, pe care nu prea le-am avut cu el.

Antoni: Uite, Casian a spus, la un moment dat, că ești cea mai atrăgătoare fată din casă pentru el.

Teodora: Da, știu.

Robi: Ce părere ai de Casian acum, astăzi?

Teodora: Aceeași părere.

Robi: Și-a mai schimbat comportamentul de când a venit.

Teodora: Cu noi are același comportament.

Ce îl ține pe Casian departe de Teodora?

Citește și: VIDEO Moldo și Teodora, sărut în camera roșie! Ce cadou i-a făcut concurentul Teodorei? „Tremur puțin. Ți-am cumpărat ceva din suflet și m-aș bucura să îți placă.”

Casian
Casian[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: VIDEO Camera roșie dintre Moldo și Teodora! Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți: „Vreau să mă cunoști, să te cunosc și în afara camerelor, în afara lumii, separați.”

Totodată, ceva îl face pe Casian să stea departe de Teodora, deoarece își dorește să nu intre în triunghiurile amoroase, mai ales că ea este într-o interacțiune cu Moldo, iar cei doi s-au sărutat.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Ți se rupe sufletul în două! Locuitorii din Galați au pierdut totul în fața viiturilor apocaliptice și plâng în fața pagubelor: "Am muncit o viață și... ce dezastru"- stirilekanald.ro

Virginia:  Casian, tu poate ești la fel într-o cunoaștere.

Casian: Nu neapărat.

Virginia: Asta zic, nu ai avut ocazia și nici nu ți-ai dorit, cred, că nu ai venit mai mult spre nicio fată față de alta.

Casian: Toate erați în diferite conflicte și am menționat de la începutul emisiunii, triunghiuri amoroase, în primul rând.

Patrick: Dacă Teodora nu ar mai interacționa cu Moldo, ai fi interesat să o cunoști?

Casian: Da.

Virginia: Dacă îți place de ea, trebuie să vorbești. Tu nu ai vorbit cu ea nici până să se pupe cu Moldo.

Casian: Am niște principii și am spus și Gala trecută. La toți prietenii mei nu mi-am permis mai multe glume, din respect față de ei. Aici, în emisiune, nu mă interesează să îmi fac prieteni, ci să mă respect cu toți, indiferent că sunt băieți sau fete. Ulterior, văzând apropierea dintre Moldo și Teodora, nu am o mare curiozitate.

Teodora, Moldo și Casian
Teodora, Moldo și Casian[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Camera roșie dintre Moldo și Teodora! Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți: „Vreau să mă cunoști, să te cunosc și în afara camerelor, în afara lumii, separați.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ce a pățit Andreea Ibacka în traficul din București? Vedeta a răbufnit pe rețelele sociale

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies