Hande o pune “la punct” pe Azra

Hande o pune “la punct” pe Azra
Hande o pune “la punct” pe Azra

Astăzi, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții vor avea parte de momente tensionate, pline de emoție, ce se vor derula în viețile protagoniștilor.

După discuția avută cu Efe, Colpan trece la acțiune și reușește, în mod surprinzător, să o ajute pe încercata Hande să își revină din drama pe care o trăiește de multă vreme. Fostei soții a lui Efe nu-i vine să creadă atunci când primește propunerea uluitoare venită din partea renumitei avocate Colpan Cevher, aceea de a lucra la cabinetul acesteia de avocatură.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Pe de altă parte, Colpan continuă să facă tot posibilul pentru a-l ajuta pe Erman să devină ”tată” cu acte în regulă pentru Bora și, pentru ca reușita acestui demers să fie asigurată, ea apelează la ajutorul fiicei sale, Sanem.

Primul proces al lui Hande, din cadrul birou lui de avocatură Cevher, va fi un succes pentru fosta soție a lui Efe însă, o întâmplare va face ca totul să ia o întorsătură dramatică. Cu toate că Hande și Efe sunt despărțiți, aceasta încă mai are sentimente pentru fostul soț...

Cu cine se va duela Hande, în primul său proces și, cum va reacționa aceasta atunci când află că Efe are o relație cu fiica avocatei Colpan Cvher, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat la Kanal D. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop 13 septembrie 2024. O zodie va avansa în funcție

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80 de ani: "A fost o onoare enormă să lucrez cu un astfel de geniu muzical"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top 12 cele mai populare seriale românești, potrivit IMDb! Utilizatorii și-au ales preferatele pline de umor, dramă și suspans

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies