Helsinki din „La Casa de Papel” vorbește limba română la perfecție! Tu știai că a stat atâta timp în România?!

helsinki, la casa de papel, darko peric, românia, limba romana
helsinki, la casa de papel, darko peric, românia, limba romana

Helsinki, interpretat de Darko Peric în „La casa de Papel”, a locuit aproape un deceniu în România și vorbește limba română la perfecție!

Unul dintre personajele principale din serialul „La Casa de Papel”, a locuit preț de 9 ani în România și vorbește limba română la perfecție! Helsinki, interpretat de Darko Peric este un personaj foarte apreciat în țara noastră, având o bază foarte mare de fani români și, spre surprinderea noastră, acesta a acordat un interviu în care a vorbit doar în română, semn că stăpânește foarte bine limba nostră!

Citeste si: Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

helsinki, la casa de papel, darko peric, românia, limba romana
helsinki, la casa de papel, darko peric, românia, limba romana

Serialul „La Casa de Papel”, primul în topurile vizionărilor, de când a apărut ultimul sezon, este foarte apreciat în țara noastră și grație actorilor de excepție. Helsinki, în vârstă de 43 de ani a acordat un interviu, în care a răspuns unor curiozități despre serial, însă a și povestit că în anul 1995 a venit pentru prima oară în România, țara care avea să-i fie „acasă”

pentru aproape un deceniu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Helsinki din „La Casa de Papel” a trăit aproape un deceniu în România!

Darko Peric, actorul care îl interpretează pe „Helsi” în îndrăgitul serial, a locuit prima dată în București, în cartierul Drumul Taberei, timp de trei ani, iar mai apoi s-a mutat în Timișoara, orașul său preferat din România, în accepțiunea sa, fiind „mai cosmopolit decât Bucureștiul”. 

Citeste si: Actrita din serialul Casa de Papel, diagnosticata cu COVID-19! Primele imagini si declaratii

helsinki, la casa de papel, darko peric, românia, limba romana
helsinki, la casa de papel, darko peric, românia, limba romana

Mai mult decât atât, foarte multe dintre pasiunile sale au început în România, printre acestea numărându-se și tatuatul. ”Eu tatuaje am început să fac în România în anul 1999. Eu am fost în București din 1995 până în 1998 și după m-am dus la Timișoara.

Acolo mi-am cunoscut prietenii și acolo am învățat eu să tatuez. Primul tatuaj l-am făcut în Serbia la 17 ani. ”, a dezvăluit Darko Peric.

Acesta s-a născut în Serbia, dar a studiat medicina veterinară la București, iar pasiunea pentru cinematografie și film și-a descoperit-o tot în România, în anii 1990, când mergea cu prietenii săi la Cinemateca.

Citeste si: Câți bani câștigă, cu adevărat, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu! Cei doi au eșuat cu vânzarea de încălțăminte.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Giani Kiriţă face glume pe seama iubitei sale: ”Eu nu sunt singur. Eu am o relaţie la distanţă pentru că iubita mea este în viitor”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies