Hilaria Baldwin a devenit mamă pentru a cincea oară: „Gardian bogat”

Hilaria Baldwin a născut
Hilaria Baldwin a născut un băiețel

După ce a pierdut o sarcină acum câteva luni și toată familia a fost devastată, soția lui Alec Baldwin, Hilaria Baldwin, a devenit mamă pentru a cinea oară.

Vești minunante în showbiz. Hilaria și Alec Baldwin au devenit părinții unui bebeluș perfect sănătos, în urmă cu puțin timp.

Joi seara, Hilaria Baldwin a împărtășit primele imagini cu nou-născutul pe care îl cheamă Edoardo. Micuțul a venit pe lume marți. Tânăra în vârstă de 36 de ani a recunoscut că după 48 de ore de când a devenit mamă pentru a cincea oară se simte o „mamă obosită”.

Citeste si: Soția faimosului actor Alec Baldwin este însărcinată pentru a cincea oară!

Micuțul Edoardo mai are o surioară și trei frați și deja a intrat în centrul atenției întregii familii. După ce a anunțat nașterea celui de-al cincilea copil prin intermediul contului de Instagram, Hilaria a postat ulterior o fotografie în prim plan cu micuțul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Vești grozave! A rămas însărcinată, la numai cinci luni după ce a pierdut o sarcină

Hilaria Baldwin a născut
Hilaria Baldwin a născut un băiețel[Sursa foto: Instagram]

Hilaria și Alec Baldwin s-au căsătorit în anul 2012, iar micuțul are un nume de-a dreptul special: „gardian bogat al păcii și al luminii”, potrivit tinerei care este instructoare de fitness.

Hilaria Baldwin a pierdut o sarcină

Cu doar cinci luni înainte de a rămâne însărcinată, Hilaria a pierdut o sarcină, iar această veste a devastat întreaga familie. Vestea că a rămas iar însărcinată a fost dată într-un moment de-a dreptul special, la începutul lunii aprilie, când toată omenirea trecea prin clipe cumplite, din cauza autoizolării.

Hilaria s-a filmat în luna aprilie la spital, în timpul unei ecografii de rutină, pentru a se asigura că sarcina este în siguranță.

„O să îl las pe bebeluș să vorbească, pentru că nu am cuvinte care să exprime cum ne face să ne simțim acest sunet. Abia am primit veștile că este bine și sănătos. Am vrut să împărtășesc acest lucru cu voi. Pornim din nou”, a scris Hilaria în dreptul filmulețului emoționant.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Vești grozave! A rămas însărcinată, la numai cinci luni după ce a pierdut o sarcină

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies