„N-a fost o perioadă bogată în amintiri” Prin ce dramă a trecut Horia Brenciu, în copilărie

horia brenciu
Horia Brenciu

Cu toate că Horia Brenciu este o fire mereu veselă și cu un spirit tânăr, artistul a trecut prin momente cumplite, în copilărie. Viața lui a fost marcată de decesul mamei lui, care s-a stins din viață, când Horia era doar un copil.

Cântărețul a crescut fără figura maternă, însă a învățat să fie puternic. Horia și-a deschis sufletul și a oferit câteva detalii despre perioada tristă din copilărie.

Horia Brenciu, copilărie plină de suferință

horia brenciu familie
Horia Brenciu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Ca o femeie pe interes ce sunt” Ce decizie a luat Oana Lis cu privire la sănătatea soțului său

Horia Brenciu este ușor de remarcat prin glumele sale și prin felul lui vesel de a fi. Însă, în spatele unuia dintre cei mai mari artiști din România, se ascunde o mare dramă. Când avea doar 11 ani, vedeta și-a pierdut mama. Chiar dacă nu mai este, Horia a încercat să devină omul de care ea ar fi fost mândră. Cu toate că nu a petrecut foarte mult timp alături de ea, artistul a mărturisit că mama lui era iubitoare și foarte grijulie.

Horia Brenciu are patru copii și se străduiește să fie un tată bun pentru micuți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

horia brenciu copilarie
Horia Brenciu [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „O să mă vedeți în rochie albă” Ce a declarat Majda Aboulumosha despre căsătorie

„Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei

cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume’’, a declarat Horia Brenciu.

Cum a arătat copilăria lui Horia Brenciu

prin ce a trecut horia brenciu
Prin ce a trecut Horia Brenciu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Sanda Argint a divorțat după doar un an de la nuntă: „Viața merge mai departe”

În mod evident, copilăria artistului a fost foarte diferită de ceea ce trăiesc copiii lui, în prezent. Chiar dacă acea perioadă a fost una dură pentru Horia, a învățat să fie puternic și să se bucure de ceea ce are. Cântărețul s-a născut în Brașov, un loc foarte important pentru sufletul lui.

„Copilăria mea și adolescența mea s-au desfășurat ba la cozi la pâine și lapte, ba în pădure, la strâns ciuperci, ba pe terenul de baschet de la „Șaguna, bătând mingea alături de prietenii mei. Celelalte goluri erau umplute de orele de școală, la Gimnaziul „Andrei Mureșanu sau, ceva mai târziu, la Liceul „Andrei Șaguna. Paradoxal, am strâns puține absențe de-a lungul anilor…’’, a povestit artistul.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce țară din Europa va da amenzi pentru folosirea aerului condiționat

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies