HOROSCOP 13 februarie. Nativii din această zodie vor primi o veste excelentă de la un prieten din străinătate

HOROSCOP 13 februarie. Nativii din această zodie vor primi o veste excelentă de la un prieten din străinătate
HOROSCOP 13 februarie. Nativii din această zodie vor primi o veste excelentă de la un prieten din străinătate

Profesorul Radu Ștefănescu prezintă surprizele care ni le rezervă ziua de astăzi, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Unele zodii primesc vești excelente astăzi, chiar dacă este 13.

BERBEC

Dimineaţa este densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, mai pe seară. Şi poate şi un film bun. Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi poate aduce în viitor dividente foarte frumoase.

Citeste si: Horoscop Valentine's Day. Cele patru zodii care vor trece printr-o schimbare majora

TAUR

Astăzi se pare că ai una dintre cele mai favorabile zile ale săptămânii, în care te bucuri de sănătate şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică.Totuşi, disciplina lucrului făcut bine, cizelat, (încăpăţânarea la unii) inerentă zodiei – pentru că ţie îţi place frumosul – te ajută să-ţi ordonezi simţămintele şi planurile. Nu te grăbi, dar nici nu refuza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Horoscop SAPTAMANAL 11-17 februarie 2019. Cosmosul striga IUBIRE, tocmai cand razboinicul Marte intra in Taur 6 saptamani! Ce efect are asupra ta?

GEMENI

Lumea de astăzi este superficială, aşa că trebuie să arăti bine, ca să te simţi bine.

Astăzi nu fii dezordonat, neglijent, dă atenţie imaginii, trebuie să te arăţi şi să te îmbraci bine. Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Fii mai grijuliu şi cu regimul alimentar. Astăzi nu te intalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Dacă chiar vrei să înfurii un mitocan, trebuie să nu-l iei în serios, ignoră-l!

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Fotbalistul Gordon Banks a murit la 81 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies