Horoscop 14 ianuarie 2019. Peștii primesc mărire de salariu astăzi

Horoscop 14 ianuarie 2019. Peștii primesc mărire de salariu astăzi
Horoscop 14 ianuarie 2019. Peștii primesc mărire de salariu astăzi

Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia care primește mărire de salariu, cadouri financiare binemeriate. Ce anunță horoscopul de mâine, luni 14 ianuarie.

Horoscop 14 ianuarie Berbec

Este o zi excelentă pentru tine. Te simți bine, ai chef de viață și poți face o mulțime de lucruri. În primul rând ar trebui să te ocupi de propria persoană. O vizită la un salon de frumusețe, ceva cumpărături pentru sufletul tău sau îți poți programă cursuri de dezvoltare personală, relațională sau de artă. Cei din jur te vor percepe că pe un personaj destul de agresiv și obositor, astfel că recomandabil este să-ți dozezi forță și să o folosești cu măsură.

Horoscop 14 ianuarie Taur

În prima parte a zilei ești destul de discret și nu ai chef să ieși din casă. Este un moment bun de a studia ultimele evenimente din viață ta și de a face planuri de îmbunătățire a propriei persoane sau a relațiilor cu ceilalți. Organismul tău este obosit, așa că ocupă-te doar de activități ușoare. Spre seară te vei simți mai bine, gândurile și sufletul ți se vor limpezi, iar ceilalți te vor înconjura cu mult drag.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Horoscop 14 ianuarie Gemeni

Ești interesat doar de prieteni. Se pare că este un moment bun de a face o selecție drastică în acest sector de viață. Unele legături pot luă sfârșit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate și sentimente oneste.

S-ar putea să nu scapi ușor de unii așa-ziși prieteni sau protectori, dar fi vigilent și nu uită că aparențele înșeală întotdeauna. Vin evenimente foarte importante pentru destinul tău.

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

HOROSCOP. Zodiac japonez 2019. Care vor fi principalele evenimente din viaţa ta! Unii dintre noi avem parte de surprize majore

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies