Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin şi o vizită la psiholog

Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin şi o vizită la psiholog
Horoscop 15 octombrie 2018. Gest impresionant, bani din senin şi o vizită la psiholog

Horoscop 15 octombrie 2018. Săptâmâna începe în forţă, mai ales la serviciu. O energie enormă le aduce zâmbetul pe buze şefilor, iar banii în plus la salariu sunt doar o consecinţă firească a efortului depus.

În dragoste sunt probleme care trebuie rezolvate rapid. O mică reorganizare a vieţii personale ar putea fi o soluţie perfectă.

Horoscop 15 octombrie 2018 Fecioară

Fecioarele ar trebui să se concentreze asupra sănătăţii lor mintale. Vor realiza că au nevoie să se consulte cu un psiholog. Doar aşa vor reuşi să se liniştească. Pe de altă parte, ziua de luni nu este bună pentru gestionarea finanţelor.

Orice decizie care pare corectă azi, mâine va părea o idee teribilă şi regretabilă. Sfatul astrelor pentru Fecioare este să nu investească în nimic.

Horoscop 15 octombrie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea o provocare specială, şi anume să comunice cu o persoană foarte absurdă şi capricioasă, care este dincolo de înţelegerea lor. Vor trebui să se bazeze pe tactul şi puterea lor pentru a arăta flexibilitate emoţională atunci când vorbesc cu această persoană, deoarece succesul personal şi/ sau profesional depinde de rezultatul reciproc avantajos al acestei conversaţii.

Astăzi, îşi vor găsi timp pentru a hobby-ul preferat sau pentru a face nişte cumpărături interesante.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 15 - 21 octombrie. Trei zodii au de suferit săptămâna asta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies