Horoscop 16 ianuarie - Radu Ștefănescu. Nativii din această zodie primesc o veste rea

Horoscop 16 ianuarie - Radu Ștefănescu. Nativii din această zodie primesc o veste rea
Horoscop 16 ianuarie - Radu Ștefănescu. Nativii din această zodie primesc o veste rea

Horoscop 16 ianuarie 2019. Profesorul Radu Ștefănescu dezvăluie informații relevante pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

BERBEC

Îţi e greu să te împarţi, trebuie să fi în mai multe locuri în acelaşi timp! Nu încurca lucrurile, nu amesteca plăcutul cu utilul, viaţa profesională cu cea personală! Nu te grăbi, zâmbeşte!Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună.

Citeste si: HOROSCOPUL GHINIONULUI: La ce vârste vei avea necazuri în funcţie de zodie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

TAUR

Evită deciziile care duc la schimbări majore si mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective, meteorologice, vremea e aşa cum este! Ţine-ţi cunoştiinţele de la serviciu (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale

şi confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia.

Citeste si: Cele mai prăpăstioase zodii! Te numeri printre ele?

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Dieta Mara Bănică: a slăbit 15 kilograme în două luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies