Horoscop 17 ianuarie NETI SANDU. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii

Horoscop 17 ianuarie NETI SANDU. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
Horoscop 17 ianuarie NETI SANDU. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii

Horoscop 17 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lucrurile ne ies uşor şi o să mergem la alt nivel să rezolvăm chestiuni şi mai complicate, să ne depăşim pe noi înşine. Vibraţia zilei este 8 şi trebuie să fim un pic mai atenţi cu banii.

CAPRICORN

O să daţi refresh vieţii voastre, în special în zonele în care aţi stat pe loc şi aveţi nevoie de un salt care să v-aducă entuziasmul de care aţi fost lipsiţi. Sunt nişte lucruri pe care le puteţi rezolva din mers şi o să fie un plus de linişte şi armonie în relaţia de cuplu.

Citeste si: Horoscopul fericirii. Zodiile care au NOROC în viaţă! Ce-ţi rezervă DESTINUL în funcţie de zodie

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

VĂRSĂTOR

Aflaţi veşti bune, dar o s-aveţi şi nişte surprize de la care vă aşteptaţi cel mai puţin şi o s-aveţi drumuri de făcut, să le daţi o mână de ajutor unor apropiaţi care se afla în dificultate. Se poate s-aveţi nişte activităţi extraprofesionale şi să investiţi acolo timp şi energie ca să obţineţi rezultate de top.

 

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Pierzi 3 kg in 3 zile urmand dieta doar cu castraveti

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies