Horoscop 17 octombrie 2018. Noroc în dragoste, mărire de salariu şi o excursie cu familia

Horoscop 17 octombrie 2018. Noroc în dragoste, mărire de salariu şi o excursie cu familia
Horoscop 17 octombrie 2018. Noroc în dragoste, mărire de salariu şi o excursie cu familia

Horoscop 17 octombrie 2018. O zi cu multe ocazii benefice de a avansa, atât în plan personal, cât mai ales în domeniul afacerilor. Este important să hotărâţi unde să vă concentraţi energia. Gândiţi-vă la lucrurile importante pentru voi. Ideal ar fi să vă creaţi o listă cu priorităţi şi să vă rezolvaţi astfel proiectele pe rând, fără să vă grăbiţi inutil.

Petreceţi timp cu familia, cu persoana iubită şi încercaţi să vă relaxaţi atât corpul, cât şi mintea. Multe surprize, mici sau mari, vor apărea în viaţa voastră, dar unele pot trece chiar neobservate, dacă rămâneţi cu mintea îngropată cu probleme.

Ieşiţi în oraş, la plimbare, în parc sau la un film nou apărut la cinematograf şi limpeziţi-vă mintea. Veţi fi mult mai liniştiţi astfel.

Horoscop 17 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor avea parte, astăzi, de o mică dezamăgire, însă nu trebuie să vă lăsaţi doborâţi de acest mic hop. Eforturile depuse în ultima perioadă, la locul de muncă, nu vor fi apreciate la adevărata valoare, iar acest lucru vă va întrista. Continuaţi cu aceeaşi determinare şi nu luaţi acest lucru personal.

Lucrurile bune vor ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu, iar munca voastră va fi apreciată.

Spre seară veţi primi un telefon de la fostul partener de viaţă care încă mai este interesat de voi. Dacă sunteţi într-o relaţie, persoana iubită vă va face o surpriză extrem de plăcută.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Mere umplute cu brânză de vaci! O reţetă simplă şi delicioasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies