Horoscop 18-24 martie. Schimbari radicale pentru unele zodii

Horoscop 18-24 martie. Schimbari radicale pentru unele zodii
Horoscop 18-24 martie. Schimbari radicale pentru unele zodii

Horoscop 18-24 martie. Saptamana aceasta aduce schimbari care vor avea ecou multa vreme de acum inainte

Pesti

Saptamana debuteaza cu treburi de rutina la serviciu. Selecteaza prioritatile, deoarece organismul este obosit si se pot evidentia afectiunile circulatorii si cardiace. In relatiile parteneriale intervin discutii aprinse si actiuni comune. Se recomanda prudenta, intrucat mentalul si comunicarea sunt viciate, astfel ca este dificil sa ajungi la un consens, atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau colaboratorii. Apar noutati la capitolul financiar, pentru ca in Semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina pe 21 Martie, oferindu-ti sanse de a rezolva datorii restante si aspecte referitoare la mosteniri si partaje.

Evita vanzarea-cumpararea unor bunuri valoroase, deoarece sunt posibile pierderi si erori majore! Finalul saptamanii aduce informatii pretioase despre calatorii indepartate sau necesitatea de a te ocupa de studii si documentare.

Citeste si: Horoscop 2019. 4 zodii victorioase. Vor avea reuşite pe toate planurile

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Berbec

O saptamana importanta in plan relational, deoarece in Semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina. Sunt posibile finaluri si inceputuri nebanuite atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile de colaborare profesionala. Totusi pe 21 Martie, indoiala, temerile, senzatia de mers in gol vor fi accentuate. In culisele vietii tale exista jocuri, de bun augur, care vor iesi la iveala la momentul potrivit.

In a doua parte a saptamanii se contureaza cheltuieli pe taxe, impozite, servicii si preocupari legate de bugetul disponibil comun cu altii. Bucura-ti sufletul cu activitati culturale si cu subiecte legate de calatorii in strainatate, pentru lucru, studiu sau de agrement. Dialogurile cu persoane erudite sunt binevenite. Participa la cursuri, seminarii sau expozitii pe teme artistice si spirituale.

Citeste si: HOROSCOP. Mihai Voropchievici și plantele care ne poartă noroc în funcție de zodie

Taur

La locul de munca se intrezareste finalul unei etape, intrucat in Semnul Balantei se formeaza aspectul de Luna plina. Activitatile profesionale le vei desfasura mai usor, iar sprijinul colegilor va fi excelent. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului renal si pe segmentele capului. Alimenteaza-te sanatos, odihneste-te si, la nevoie, apeleaza la sfaturile specialistilor. Evita, pe cat posibil in zilele de 21 si 22 Martie, analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Melissa McCarthy a slabit 34 de kilograme în șase luni. Ce dietă a urmat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies