Horoscop 19 octombrie. Zodia Capricorn are caştiguri de bani uriaşe azi

Horoscop 19 octombrie. Zodia Capricorn are caştiguri de bani uriaşe azi
Horoscop 19 octombrie. Zodia Capricorn are caştiguri de bani uriaşe azi

Horoscopul din 19 octombrie vă recomandă să vă bucuraţi din plin de aspectele pozitive ale zilei. O zodie are parte de câştiguri uriaşe, astrele îi dau tot în marea ei zi. Ce surpriză îi aşteaptă pe nativi vineri, 19 octombrie, din partea astrelor.

Horoscop 19 octombrie Balanţă

Se întrevede o zi favorabilă călătoriilor în interesul familiei. Cu acest prilej, puteţi obţine câştiguri financiare neaşteptate. Sunteţi foarte încrezător şi aveţi tendinţa să va asumaţi riscuri prea mari. Eastrolog.ro va sfătuieşte să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă.

Horoscop 19 octombrie Scorpion

În prima parte a zilei sunteţi hotărât să va ocupaţi de anumite probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, dar şi cheltuieli neprevăzute.  Este posibil să nu reuşiţi să va respectaţi programul. Cu răbdare şi perseverenţă, aveţi şanse să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. 

Eastrolog.ro va recomanda să fiţi atent la acte şi la portofel, fiindcă există riscul să le uitaţi undeva sau să le pierdeţi.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Are 23 de ani, iar în fiecare seară, înainte de culcare, îşi pune pamperşi şi doarme cu o suzetă în gură! Pare nebună, dar motivul pentru care face asta e cutremurător! Mulţi au plâns când au aflat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies