Horoscop 20 martie. Veste bună pentru Gemeni, mare atenție la bani

Horoscop 20 martie. Veste bună pentru Gemeni, mare atenție la bani
Horoscop 20 martie. Veste bună pentru Gemeni, mare atenție la bani

Horoscop 20 martie. Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Iată cine are noroc în dragoste și cine stă foarte prost cu banii!

Horoscop 20 martie BERBEC

Componenta ludică, joaca, are o mare importanţă pentru tine, atât in afaceri cât şi în dragoste. Dar azi nu trebuie să te joci cu deciziile, ia mai multe informaţii înainte să te hotărăşti! O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Dar, selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social.

Citeste si: DIETA CU LOBODĂ. Ciorba de lobodă te ajută să slăbești foarte repede

Horoscop 20 martie TAUR

Intri într-o perioadă favorabilă negocierilor, cu un Mercur retrograd, dar binevoitor, azi e o perioada bună semnarii hârtiilor, încheierii contractelor, finalizarii înţelegerilor cu caracter legal, este doar echinocțiul. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum cureţi energiile negative din obiectele tale

Horoscop 20 martie GEMENI

De echinocțiul de primăvară e bine sa faci concesii parţiale şi compromisuri mărunte. Atenţie la relaţiile tale sociale, trebuie să fii diplomat, pentru că ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi direct.

Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor.

Citeste si: Cum să ai orgasm fără să faci dragoste. Lucrurile care te pot face să atingi punctul culminant

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

A nascut 6 copii in noua minute

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies