Horoscop 2018 - 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura zodiilor

Horoscop 2018 - 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura zodiilor
Horoscop 2018 - 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura zodiilor

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ.

Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti.

Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

BERBEC

Pentru nativii Berbec această schimbare din data de 20.12.2017

va aduce mai multă ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor. Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto până acum, în urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandăm gestionarea cu atenţie a energiei.

Dacă nu aţi început un serviciu sau o afacere acum cresc şansele de a o face. Dacă alţii au profitat de munca dumneavoastră, acum va ajunge cuţitul la os şi o să vă daţi demisia pentru a vă ocupa doar de visele dumneavoastră.

Uranus va trece în casa a II-a, a banilor, prin urmare va aduce belşug şi sume mari de bani tocmai pentru a vă oferi posibilitatea de a fi promovat la locul de muncă sau a vă îndeplini visele. Abia după 30 de ani o să vedeţi că tot ce aţi gândit în această perioadă cu Saturn în Capricorn a fost de bun augur.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Zodii de barbati de care sa te feresti - Te joaca pe degete si iti fac viata un calvar

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies