Horoscop 2018 de la Elena Bunescu: Cum vei sta cu dragostea, sanatatea si banii in noul an

Horoscop 2018 de la Elena Bunescu: Cum vei sta cu dragostea, sanatatea si banii in noul an
Horoscop 2018 de la Elena Bunescu: Cum vei sta cu dragostea, sanatatea si banii in noul an

Astrologul Libertăţii, Elena Bunescu, îşi spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în noul an! Citeşte previziunile complete.

Horoscop 2018 BERBEC

DRAGOSTE: Va trebui să fii foarte atent la ce îţi oferă viaţa în acest domeniu, pe care nu vei reuşi să îl controlezi deloc în 2018. Se anunţă evenimente importante, de destin, pe care le poţi strica, dacă te vei lăsa în voia propriilor frustrări şi vei acţiona pe baza acestora. Ar trebui să ţii cont de faptul că vei fi în postura celui care oferă, nu a celui care primeşte, întregul an următor.

CARIERĂ: Acesta este, de departe, cel mai solicitant domeniu în noul an, dar şi în anii următori. Deocamdată, până în august 2018 inclusiv – aşadar, până la sfârşitul verii-, va trebui să fii ceva mai prudent, pentru că riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat. Ai şanse să ajungi acolo unde meriţi să fii, dar numai dacă munceşti foarte mult şi dai dovadă de seriozitate şi dăruire.

SĂNĂTATE: Singurul risc notabil, în acest domeniu, vine de la tine, de la propriile exagerări. Plăcerile de orice fel pot deveni sursă de dezechilibre, inclusiv nervoase. Există însă şi o veste bună: vei avea parte de mai multă stabilitate în domeniile importante, iar asta poate duce la o redresare a stării de sănătate.

BANI: Situaţia financiară se poate îmbunătăţi, temporar, datorită creşterii veniturilor partenerului sau asociaţilor, care vor împărţi beneficiile cu tine.

Există însă şi riscul unui partaj – acesta îţi poate aduce un spor, dar va fi unul de scurtă durată şi cu un preţ prea mare. Ar trebui evitată orice formă de lăcomie, pentru că te poate conduce la decizii proaste.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop AstroCafe 28 decembrie: Momente grele pentru o zodie, certuri pentru o alta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies