Horoscop 2018 de la Elena Bunescu: Cum vei sta cu dragostea, sanatatea si banii in noul an

Horoscop 2018 de la Elena Bunescu: Cum vei sta cu dragostea, sanatatea si banii in noul an
Horoscop 2018 de la Elena Bunescu: Cum vei sta cu dragostea, sanatatea si banii in noul an

Astrologul Libertăţii, Elena Bunescu, îşi spune cum îţi va merge în dragoste şi în carieră, dar şi cum vei sta cu sănătatea şi cu banii în noul an! Citeşte previziunile complete.

Horoscop 2018 GEMENI

DRAGOSTE: Ai trecut peste numeroase încercări şi ai învăţat multe în ultimii ani. În 2018 va trebui să pui în practică toate aceste învăţăminte şi să îţi construieşti, pe baza lor, relaţiile pe care le doreşti. Vor mai exista momente tulburi, dar vor fi mult mai scurte şi de o intensitate mult mai scăzută decât cele prin care ai trecut până acum.

CARIERĂ: Ţi se oferă şansa unei colaborări care, deşi pare de scurtă durată, poate duce, prin relaţiile pe care ţi le faci acum, la un parteneriat de durată sau la o ramificare a oportunităţilor, în viitor. Beneficiezi de această şansă până la sfârşitul primăverii şi apoi, din nou, la toamnă. Peste vară, acestă “uşă” se închide şi ar fi bine să n-o forţezi. Ocaziile vin singure spre tine, este suficient să le vezi potenţialul şi să fii gata să le exploatezi.

SĂNĂTATE: Ai ocazia de a rezolva o serie de probleme de sănătate mai vechi sau nou apărute. Trebuie să te fereşti, pe tot parcursul anului, de frig, de umezeală şi de stres exagerat, fiindcă acestea sunt principalele pericole la adresa sănătăţii tale. Mai poate avea efecte negative asupra echilibrului tău general şi atmosfera apăsătoare, în anumite momente, de la locul de muncă.

BANI: Acesta este domeniul care va trece prin cele mai multe transformări în noul an. În primul rând, până în august, sunt posibile supărări provocate de pierderile unuia dintre parteneri – iar pierderea partenerului poate însemna şi o pierdere financiară, desigur. Însă cea mai importantă tendinţă, valabilă câţiva ani de acum încolo, este de limitare a veniturilor, lucru care va face dificilă orice încercare de economisire. Este indicat să te fereşti de banii altora – că e vorba de împrumut, că e vorba de administrarea lor – până la sfârşitul verii.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop AstroCafe 28 decembrie: Momente grele pentru o zodie, certuri pentru o alta

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies