HOROSCOP 2018: Urmeaza un an al schimbarilor! Acestea sunt cele mai afectate zodii!

HOROSCOP 2018: Urmeaza un an al schimbarilor! Acestea sunt cele mai afectate zodii!
HOROSCOP 2018: Urmeaza un an al schimbarilor! Acestea sunt cele mai afectate zodii!

Anul 2018 va fi unul de sedimentare a schimbărilor care au avut loc de ceva timp încoace, dar şi de deschidere către noi orizonturi odată ce ne-am lămurit care ne este poziţia actuală.

HOROSCOP 2018. Berbec

HOROSCOP 2018. Se anunţă un an curajos pentru această zodie, atât pe plan sentimental, cât şi în carieră. Nativii implicaţi într-o relaţie vor reuşi să scape de orgoliu şi vor putea să vorbească cu sinceritate despre sentimentele lor, lucru benefic pentru evoluţie. În cazul celor singuri, e nevoie de mai multă îndrăzneală dacă vor să fie cu cineva, dar şi de semnale clare pentru posibilii parteneri.

În 2018 sunt favorizate studiile, aprofundarea cunoştinţelor, dar şi schimbarea domeniului de activitate. Banii, însă, sunt cei care vor fi în centrul atenţiei, vei lupta pentru a obţine tot mai mulţi chiar în defavoarea celorlalte sectoare ale vieţii tale. Cheltuielile vor fi mai mari ca în anii anteriori, însă şi câştigurile pe măsură!

HOROSCOP 2018. Taur

HOROSCOP 2018. Anul 2018 vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, indiferent de statutul tău.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, va exista mult mai multă înţelegere şi afecţiune între tine şi partener. Dacă eşti singur, e posibil să fii atras de o persoană mai în vârstă, şi asta doar datorită faptului că te interesează stabilitatea financiară. Eşti pus pe economii şi ai face orice pentru a pune un ban deoparte. În primele luni ale acestui an ţi se oferă o oportunitate în carieră, însă totul depinde doar de tine şi de schimbările pe care eşti dispus să le faci.
Nu te extenua şi învaţă să spui nu exceselor!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop saptamanal AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 septembrie 2017! Pierderi majore pentru doua zodii

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies