Horoscop 2018 - Zodiile care au noroc la bani. Se imbogatesc in urmatorul an

Horoscop 2018 - Zodiile care au noroc la bani. Se imbogatesc in urmatorul an
Horoscop 2018 - Zodiile care au noroc la bani. Se imbogatesc in urmatorul an

Astrologii nu sunt prea optimişti cu privire la 2018. Va fi un an provocator şi dificil pentru multe zodii, dar fiecare dintre noi va avea porţia lui de noroc.

Cele mai norocoase zodii anul viitor sunt protejate de Jupiter şi de Venus care le influenţează viaţa amoroasă şi le oferă mai multe şanse profesionale decât în anii trecuţi. Datorită acestor influenţe, câteva zodii vor avea parte şi de o situaţie materială mai bună. Iată ce zodii adună bani în 2018.

Taur, zodia lui Venus

Se ştie că Taurii sunt norocoşi în general şi nu este an în care Venus să nu le ofere un mic dar.

Anul viitor, Venus va fi mai generoasă din punct de vedere financiar, iar Taurii vor avea şansa să câştige mai bine începând din luna iunie, când mulţi dintre ei vor avansa în planul carierei.

Fecioara, un an important financiar

Pentru Fecioare, anul 2018 este anul în care pot face schimbări semnificative şi investiţii mari. Unele Fecioare vor avea norocul să se căsătorească şi să beneficieze de un partener cu o situaţie materială foarte bună.

Altele vor primi un sprijin financiar din familie pentru investiţiile de care au nevoie.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop complet AstroCafe pentru 31 octombrie: Ultima zi din luna vine cu surprize pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies