HOROSCOP 2019-2020: Saturn în Capricorn vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure

HOROSCOP 2019-2020: Saturn în Capricorn vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure
HOROSCOP 2019-2020: Saturn în Capricorn vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani Saturn în Capricorn până pe 21.03.2020 vine cu răsplată pentru cei ce s-au implicat, dar şi cu lecţii dure.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ.

Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti. Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

De aceea recomandăm răbdare şi înţelepciune. Saturn în Capricorn doreşte să facă curăţenie din interior, poate de aceea vom simţi că avem o stare ciudată, care ne apasă pe suflet.

Capricornul guvernează: politică, biserică, monarhie, marile corporaţii, sistemul monetar, macroeconomia.

Schimbările produse în aceste structuri ale statului vor genera ample conştientizări în memoria colectivă. Recomandăm să concepeţi un plan pe domeniul de viaţă analizat pentru fiecare semn zodiacal, pentru a şti unde doriţi să mergeţi, deoarece aceste proiecte vor fi în lucru în următorii 29 de ani.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop COMPLET Decembrie 2018. Cine va fi într-o dispoziţie romantică şi cui i se vor ruină planurile de Sărbători

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Vești triste despre celebrul İbrahim Çelikkol! Îndrăgitul actor a suferit de curând un cumplit accident rutier! Care este starea acestuia în prezent

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies