Horoscop 2019. Anul care aduce mult noroc, dar nu pentru toate zodiile! Cine va avea mari probleme! Previziunile profesorului Radu Ștefănescu

Horoscop 2019. Anul care aduce mult noroc, dar nu pentru toate zodiile! Cine va avea mari probleme! Previziunile profesorului Radu Ștefănescu
Horoscop 2019. Anul care aduce mult noroc, dar nu pentru toate zodiile! Cine va avea mari probleme! Previziunile profesorului Radu Ștefănescu

Horoscop 2019. Previziunile profesorului Radu Ștefănescu. Eufemistic vorbind, anul 2019 este un an complex şi interesant. Seamănă, sincronic, stohastic, cu anul 1959, care nu a fost an de război, sau de nenorociri mari, dar nici grozav ca avans tehnologic sau ca îmbunătățirea calității vieții. A fost doar un an cu… noroc!

De exemplu, în acel an, global, s-au câștigat cei mai mulți bani din istorie, la diferite sisteme de loterie. Acum trebuie să vă spun că poți să ai noroc să câștigi la Loto, sau să ai noroc să-ți cadă în cap, de la etaj, un ghiveci cu flori! De aceea spun minerii: ”Să ai NOROC… BUN!

Citeste si: Rugăciune pentru dezlegarea cununiilor- Pentru cei care nu pot să se căsătorească


HOROSCOP 2019

2019. Anul Norocului, dar nu pentru toată lumea!

 

Eufemistic vorbind, anul 2019 este un an complex şi interesant. Seamănă, sincronic, stohastic, cu anul 1959, care nu a fost an de război, sau de nenorociri mari, dar nici grozav ca avans tehnologic sau ca îmbunătăţirea calităţii vieţii. A fost doar un an cu… noroc! De exemplu, în acel an, global, s-au câştigat cei mai mulţi bani din istorie, la diferite sisteme de loterie.

Acum trebuie să vă spun că poţi să ai noroc să câştigi la Loto, sau să ai noroc să-ţi cadă în cap, de la etaj, un ghiveci cu flori! De aceea spun minerii: ”Să ai NOROC… BUN!

Anul 2019 face parte din ciclul haos, pământ şi noroc. Este un an guvernat de Jupiter, posesorul norocului în horoscop, un an al Porcului (Mistreţului, Vierului) din punct de vedere al astrologiei chinezeşti.

Un an al… norocului! Și la noi există vorba veche: ”Să ai noroc, ca porcul!”

Pe de altă parte pentru marea majoritate, pentru populaţia condiţionată şi manipulată de ”fake news” şi de magia neagră a audio-vizualului, anul 2019 este un an la fel ca toţi ceilalţi ani, poate puţin mai… norocos!

Anul 2019 este anul norocului. Vechi calendare, grimoare şi almanahuri îngălbenite de vreme sunt unanim de acord: anul 2019 este anul norocului, al iubirii, la prilejurilor de afirmare şi al progresului.

Aşa spune şi tradiţia iniţiatică orală transmisă de peste şase mii de ani, de la Primii Strămoşi şi Marii Zei. Până şi cartea secretă de o mie de ori interzisă, misterioasa şi infama Bozorgh-e-Koss, atribuită când lui Zoroastru, când lui Toth, sau lui Hermes Trismegistus, carte care cuprinde „toate profeţiile de la Facerea la Sfârşitul Lumii” arată despre perioada de timp recunoscută a fi anul 2019 că este „anul norocos şi înţelepţi se vor numi cei care vor profita de bunăvoinţa timpului”.

Înţelepţii Magi din Răsărit, astrologii din Persia, au lăsat o moştenire pe care nu putem şi nu avem voie să o ignorăm. O moştenire la fel de importantă au lăsat-o de „trei ori iscusiţii” astrologi ai Curţii imperiale a Fiului Cerului – cum era numit primul împărat chinez, legendarul Huan.

În anul 2019 se vor naşte o generaţie nouă de bebeluşi, foarte norocoşi şi sănătoşi, născuţi sub triada noroc, pământ şi haos.

Copii născuţi în anul Porcului sunt uşor de crescut. Ei sunt veseli, ascultă cu atenţie sfaturile, în general sunt cuminţi şi nu prea fac probleme. Un pic lenţi şi distanţi, copiii din anul Porcului sunt buni membrii ai familiei şi ţin foarte mult la părinţi. Motivaţi-i cu atenţie şi cu inteligenţă. De obicei, copiii născuţi în anul Porcului sunt mai inteligenţi decât părinţii lor! Această generaţie norocoasă va fi printre ultimele din Marea zodie a Peştilor care a cuprins în ultimii 2000 de ani civilizarea omenirii prin religii monoteiste.
Marii Iniţiaţi spun că o dată cu naşterea Antichristului, în 1992, adică în 7500 de la Facerea Lumii, a început o serie de ani din ce în ce mai grei, mai răi şi mai fără speranţă. Răul este într-o ofensivă fără precedent cucerind casă după casă, stradă după stradă, oraş după oraş, ţară după ţara... 60 de ani de haos!

Valorile se răstoarnă, viciul devine virtute, hoţia lăudată, iar crima un eveniment cotidian obişnuit. Kabaliştii spun că anul 2019 va fi un an bunicel, dar că Templul va mai suferi din plin. „Mai este o speranţă...” aşa a spus şi Sfântul Ioan Paul al II-lea, model şi exemplu de voinţă şi determinare pentru mulţi conducători de ţări şi popoare. Perioade de haos, tâlhării, corupţie, dezmăţ şi imoralitate au fost multe în istoria omenirii. Exemple sunt nenumărate, să ne amintim doar de prostituţia rituală în Babilon, sau de orgiile Imperiului Roman decadent, de ororile celui de al II-le Război Mondial, de holocaust. Nu este o dovadă de modernism şi de spirit înaintat dacă accepţi corupţia, hoţia, prostituţia, drogurile, spălarea creierului prin mass-media şi adoptarea unor ticăloşi, curtezane şi analfabeţi ca valori de referinţă în viaţa publică. Anul 2019 va fi un an nefast prin globalizarea nonvalorilor şi îndreptarea atenţiei populaţiei prin fluxul controlat al informaţiilor către distracţie, distracţie cu orice preţ. Dacă ne uităm şi astăzi în jur, 80% din activităţi nu au ca scop decât să te distreze, să te bage fie că vrei, fie că nu, într-un imens spălător de creiere de unde toţi ies în ordine şi disciplină ca în celebrul roman ”1984” al lui Orwell. Afluxul imens de informaţie negativă nu are alt scop decât producerea fricii. Frica este generatoare de violenţă. Iar violenţa trebuie să nască ordinea. Cel puţin aşa gândea Nietzche. Dar în lumea complexă şi imprevizibilă a unei populaţii mondiale de peste şapte miliarde, care au nici mai mult nici mai puţin decât 137 de credinţe religioase şi tot atâtea moduri de a vedea viaţa- totul eşuează într-un imens haos cu valori ale entropiei care cresc exponenţial. Haos, violenţă, vulgaritate, isterie... se putea mai rău? Sigur că da!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2019, sub aspectul climei este un an, încă o dată, haotic. Marea Tradiţie spune că, o dată la cinsprezece mii de ani, planeta Terra trece printr-un proces ciudat de încălzire şi apoi răcire ca şi când şi-ar lepăda o piele de şarpe. Se pare că suntem într-o astfel de perioadă. Ultimele descoperiri arheologice arată că acum cinsprezece mii de ani era aşa de cald, încât se făcea agricultură pe podişurile alpine din lanţurile de munţi înalţi. Sunt ipoteze confirmate parţial de descoperirile arheologice făcute în Tibet, în Anzi şi chiar la noi în ţară, în Munţii Bucegi. În 2019 ne putem aştepta la o iarnă relativ caldă, cu mai puţină zăpadă decât anul trecut, dar iarna se pare că ţine seama de precesia punctului echinocţiului de primăvară, adică mai pe înţelesul tuturor – iarna s-a mutat cu circa o lună de zile mai târziu, spre primăvara. În ianuarie 2019 vor fi temperaturi foarte joase iar februarie va fi o adevarată lună de iarnă. Primăvară se va ilustra foarte slab, fiind pe cale de dispariţie ca anotimp. În orice caz, fluctuaţiile de temperatură, umiditate şi presiune vor fi cumplite, punând la grea încercare organismul uman. Este an de pământ şi de haos, doar. Va fi în anul 2019, când foarte cald, când frig, când furtună, când căldură toridă tropicală. Va ploua, în averse, violente şi neplăcute, care pot produce inundaţii.

Evenimentele nu vor lipsi in anul 2019. Alegeri, atentate teroriste ale musulmanilor, revolte, războaie, asasinate, cutremure, dezastre şi catastrofe, accidente... o largă paletă de evenimente pe care presa isterică, anarhistă şi antinaţională le vor prezenta cu perversitate, cu toate că nu ar trebui să ne intereseze. Anul 2019 este şi un an de alegeri în mai multe ţări. Prezenţa la urne a populaţiei va fi relativ redusă, în primul rând din cauza dezamăgirii populaţiei de către clasa politică şi în al doilea rând, datorita respingerii sistemului. O bună parte a populaţiei nu mai doreşte să dea girul ei prin prezenţa la vot unui sistem perimat care nu mai corespunde aspiraţiilor sale. Reacţii, uneori de stradă împotriva establishmentului. Dacă marile structuri, ţările mari şi organizaţiile uriaşe gen Uniunea Europeană şi SUA sunt, oarecum, avantajate în anul 2019, nu acelaşi lucru se poate spune despre ţările mici şi mijlocii. Unele structuri mai mici vor fi chiar strivite de evenimente cărora nu pot să le facă faţă. ONU, sub controlul pe faţă al musulmanilor se va acoperi de ridicol. Bursa mondială va avea cea mai bună zi a ei din anul 2019 în toamnă după o cădere în primăvară. Investiţi în dolar, ştiu eu de ce!

În 2019 sau în perioada imediat următoare, un lider carismatic se va afirma în spaţiul islamic şi va fi un unificator de popoare şi ţări, spune profeţia. Liderul există, îl ştim cu toţii, se numeşte MIB, Mohammed bin Salman al Arabiei Saudite. Nostradamus arată că aceasta va duce la o confruntarea mai ascuţită dintre nord şi sud, dinte raţiune şi pasiune, dintre tehnologie şi fanatism, dintre individualism şi obştesc, Catrenul XXI din Centuria V şi Catrenul LXXXVI din Centuria IX. Din această gravă confruntare se va trece în perioada păcii milenare, iar omenirea va ieşi purificată şi mai înţeleaptă- spune Marea Tradiţie.

Anul 2019 nu este decât o treaptă necesară pe scara confruntării finale dintre civilizaţii. În mod special, în anul 2019 trebuie să ne temem de atentate şi asasinate mai ales în marile oraşe din Occident, dar nici Estul Europei nu este scutit. Nu sunt semne ale unui război mondial. Pe de altă parte, un război mondial ar costa foarte mult, şi nu ar fi eficient, aşa că înfruntarea globală se consumă prin conflicte locale clasice „low cost” într-un timp mult mai lung. Probabil că anumite trupe vor fi retrase din zone de conflict. Se încheie un ciclu pentru Cuba, ciclu început tot într-un an al Porcului, 1959. Rusia va mai face un pas pe calea revenirii la ceea ce a fost, o superputere mondială. China va fi din nou în atenţia generală printr-un act de voinţă, să ne amintim de multele revolte naţionaliste din ceilalţi ani ai Porcului. Accidente ciudate, în mai multe ţări.

Romania, vai, România, ţara mea de vis, ţara mea de dor! Tare aş vrea să spun lucruri bune şi frumoase, mobilizatoare, plăcute, dar mă împiedică realitatea. Este un an electoral, în primăvară europarlamentarele, în toamnă prezidenţialele şi anii electorali sunt ani proşti, de crize economice şi pomeni electorale, de consum, nu sunt ani de dezvoltare. Apoi poporul rămâne acelaşi, minţit şi păcălit, cu multe milioane de oameni activi muncind peste hotare pentru străini, prostimea cu ifose a politicienilor şi a miniştrilor este aceiaşi. Ce să speri, ce să profeţeşti, ce să spui mobilizator, să minţi?

 

Pentru România, se pare, că avem noroc de un an prost, dar cred că ne-am obişnuit, însă lumea este bună sau rea, depinde dacă ţie îţi este bine, sau rău. Depinde de sistemul de referinţă. Sigur că creşterea preţurilor afectează negativ pe toată lumea, dar dacă moşteneşti din America, de la un unchi, câteva milioane de de dolari situaţia se schimbă, inflaţia leilor nu te mai interesează! Repet, depinde, de la persoană, la persoană! Dacă ai un salariu de peste două mii de euroi şi nu ai familie, sau obligaţii, viitorul îşi apare roz, amintesc că pragul de sărăcie stabilit în UE pentru anul 2019, este un venit personal de 1.163 €, brut. Din nefericire concentrarea nemaintâlnită de 72% din bogăţia ţării în mâinile a numai 4,75% din populaţia ţării produce un blocaj financiar care duce la lipsă de lichidităţi pe piaţă. Poţi să fii tu Einstein, cu ce să te plătească, dacă nu mai sunt bani în circulaţie, sunt blocaţi în bănci? Obligaţi băncile străine, prin lege, să facă investiţii în România, să participe la proiecte avantajoase de suprastructură, în acest fel putând obţine profit pe afacere, care duce la o mărire a dobânzii pe sumele depuse. Pe de altă parte economiile ”populaţiei”, banii celor circa 5%, sume depuse la bănci, sunt egale cu datoria externă a României. S-a furat de la stat, care a trebuit să se împrumute şi s-au trecut banii la particulari, prin diverse inginerii financiare. Asta da, privatizare!

În anul 2019 sunt cinci eclipse, trei de Soare şi două de Lună şi un tranzit de planetă interioară, Mercur. Din România se pot vedea unele eclipse şi un tranzit mai rar, al lui Mercur peste Soare. Sursa NASA. Astfel:

5-6 ianuarie 2019 – Eclipsă parţială de Soare, vizibilă în Estul Asiei şi Pacific. Nu se poate observa de la noi.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

20-21 ianuarie 2019 – Eclipsă totală de Lună, se poate observa de pe o mare parte a globului, inclusiv de la noi.

2 iulie 2019 – Eclipsă totală de Soare, în Sudul Atlanticului, nu se poate observa de la noi.

16 – 17 iulie 2019 – Eclipsă parţială de Lună, vizibilă mai de oriunde de pe Pământ, mai puţin America de Nord. Se poate observa şi de la noi.

11 noiembrie 2019 – Tranzitul lui Mercur, un punct, peste discul Soarelui. Se poate observa de la noi, parţial, adic[ cum trece Mercur, pu’in timp ]n partea de jos a Soarelui.

26 decembrie 2019 – Eclipsă inelară de Soare, se poate observa de la noi.

În astrologia clasică eclipsele au fost întotdeauna asociate cu evenimente negative. Afectează zodia în care au loc, locul geografic de unde se poate observa eclipsa şi celelate zodii care au planete care fac un anumit tip de aspecte cu luminariile eclipsate. Dacă o să fiu sănătos şi în putere, Doamne, ajută, o să vă avertizez la timpul respectiv, ce şi cum, în horoscopul zilnic, pe zodii. Cele de aici, din EvZ şi Capital!

In anul 2019 mai toate zodiile au porţia lor de… noroc! Bun, sau rău. Iată:


BERBECUL (21 martie – 20 aprilie)

În anul 2019 poţi avea foarte mult de lucru. Este un an plin de efort, poate şi de realizări. Adică ai şi bucuriile dar şi grijile şi necazurile respective unui efort prelungit. Un an cu ceva oportunităţi, cu prilejuri de afirmare în meserie, sau profesie, în anturaj şi în dragoste. Ai... noroc! Sunt posibile schimbări ale locului de muncă. Sănătatea este binişor aspectată, mai ales dacă îţi rezolvi problemele metabolice şi durerile suspecte de cap. Trebuie să-ţi supraveghezi greutatea corporală şi să mai pui frâu fumatului. Banii sunt aşa-şi-aşa aspectaţi în prima parte a anului, până în martie, când, în sfârşit, Uranus îţi părăseşte zodia. Vacanţa de vară poate fi un prilej de cheltuieli mari, dar, atenţie, în al doilea segment al lui 2019 veniturile tale nu vor fi mai consistente, trebuie să planifici, să faci economie făra a renunţa la calitatea vieţii. Dragostea este la indicativul bine, aşa că trebuie să profiţi de favorurile stelelor. Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise în anul 2019.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cele mai PUTERNICE zodii în 2019! Dumnezeu le va proteja

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies