HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile
HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

HOROSCOP 2019. Vești bune, 2019 este anul de a o lua de la capăt. Uită de treburile uzuale, uită de cum știi să faci totul – acest an este despre a ne scutură viață că să putem face mai mult din ce rezonează cu noi la nivel profund și personal.

Asta poate să însemne să îți părăseșți o carieră, o reputație, o relație sau un mod vechi de a face lucruri pentru ceva ce simți că îți aduce mai multă satisfacție emoțională.

Mai poate să însemne să te rupi de tradiții că să îți creezi obiceiuri noi care să rezoneze mai mult cu inima ta.


Iată ce aduce anul 2019 pentru fiecare zodie în parte. 
 

HOROSCOP 2019. BERBEC

Ai o bucurie enormă să inițiezi lucruri, iar 2019 îți oferă din plin oportunitatea de a face exact asta. Anul 2019 va fi despre consolidare. Toate proiectele în care ai fost implicat în ultima vreme au nevoie de atenția ta.

Ia în serios toate planurile și ambițiile pe care le ai. Muncește din greu la punerea lor în practică, iar rezultatele și recompensele nu vor întârzia să apare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dacă nu eșți sigur ce vrei, atunci ai oportunitatea de a te analiză, de a explora și de a te (re)găși.

Luna Martie va fi hotărâtoare în acest sens, când Uranus se va întoarce în sectorul resurselor. Apoi, Jupiter în a 9-a casă solară din zodia ta, în timp ce Nodul lunar Nord este retrograd în Rac tot anul.

La acestea se adaugă și eclipsa de Soare din 2 iulie. Ce înseamnă pentru ține aceste evenimente astrale? Îmbunătățirea vieții pe care o duci, călătorii în interes personal sau de afaceri.

Nu uită, însă, să te și odihneșți, pentru a te recupera după atâta muncă.




Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscopul zilei de 20 decembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii trebuie să fie mai atenți la cheltuieli

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies