HOROSCOP 2019. Previziuni complete pentru toate zodiile. Berbecii muncesc din greu, dar merită, viața Taurilor se schimbă în martie

HOROSCOP 2019. Previziuni complete pentru toate zodiile. Berbecii muncesc din greu, dar merită, viața Taurilor se schimbă în martie
HOROSCOP 2019. Previziuni complete pentru toate zodiile. Berbecii muncesc din greu, dar merită, viața Taurilor se schimbă în martie

HOROSCOP 2019. Vesti bune, 2019 este anul de a o lua de la capat. Uita de treburile uzuale, uita de cum stii sa faci totul – acest an este despre a ne scutura viata ca sa putem face mai mult din ce rezoneaza cu noi la nivel profund si personal.

HOROSCOP 2019. Asta poate sa insemne sa iti parasesti o cariera, o reputatie, o relatie sau un mod vechi de a face lucruri pentru ceva ce simti ca iti aduce mai multa satisfactie emotionala.

HOROSCOP 2019. Mai poate sa insemne sa te rupi de traditii ca sa iti creezi obiceiuri noi care sa rezoneze mai mult cu inima ta. Afla mai multe despre intreg contextul astral al anului 2019 aici.


Iata ce aduce anul 2019 pentru fiecare zodie in parte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: PREVIZIUNI 2019 de NOROC și BELȘUG pentru fiecare ZODIE, aduse de JUPITER revenit acasă în Săgetător după 12 ani! În ce domeniu te vei îmbogăți?



HOROSCOP 2019. BERBEC

HOROSCOP 2019. Ai o bucurie enorma sa initiezi lucruri, iar 2019 iti ofera din plin oportunitatea de a face exact asta. Anul 2019 va fi despre consolidare. Toate proiectele in care ai fost implicat in ultima vreme au nevoie de atentia ta. Ia in serios toate planurile si ambitiile pe care le ai. Munceste din greu la punerea lor in practica, iar rezultatele si recompensele nu vor intarzia sa apare.

Daca nu esti sigur ce vrei, atunci ai oportunitatea de a te analiza, de a explora si de a te (re)gasi.

HOROSCOP 2019. Luna Martie va fi hotaratoare in acest sens, cand Uranus se va intoarce in sectorul resurselor. Apoi, Jupiter in a 9-a casa solara din zodia ta, in timp ce Nodul lunar Nord este retrograd in Rac tot anul. La acestea se adauga si eclipsa de Soare din 2 iulie.

Ce inseamna pentru tine aceste evenimente astrale? Imbunatatirea vietii pe care o duci, calatorii in interes personal sau de afaceri. Nu uita, insa, sa te si odihnesti, pentru a te recupera dupa atata munca.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

HOROSCOP ianuarie 2019: Zodiile care vor avea o lună perfectă şi un început de an de vis

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies