HOROSCOP 2019. Se anunţă CEL MAI FERICIT AN pentru aceste 4 semne zodiacale

HOROSCOP 2019. Se anunţă CEL MAI FERICIT AN pentru aceste 4 semne zodiacale
HOROSCOP 2019. Se anunţă CEL MAI FERICIT AN pentru aceste 4 semne zodiacale

Semnul zodiacal in care te-ai nascut are o influenta semnificativa asupra ta si a destinului tau. El ofera anumite calitati cu care va trebui sa traiti si ele, la randul lor, afecteaza alte calitati, cum ar fi fericirea voastra.

 

 

Indiferent cum se incheie anul 2018, 2019 va aduce mult mai multe oportunitati si sanse noi, scrie virale.ro. Care sunt aceste semne norocoase? Poate ca sunteti unul dintre cei 4 care asteapta cel mai fericit an.

 

Leu (23 iulie – 22 august)

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lei vor fi si mai increzatori in abilitatile lor!

 

Cand Leii se simt increzatori, ei radiaza fericire si oamenii pur si simplu nu pot decat sa-i admire. Ei sunt creatia Luminii si a Soarelui si cand ei isi pot accepta slabiciunile, devin invincibili.

Citeste si: HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Poate ca ati pierdut pe cineva sau ceva in 2018.

Sau, probabil, chiar v-ati pierdut pe voi. In acest an totul va fi diferit. Calea cea buna va fi sa renuntati si sa intelegeti ca lucrurile nu sunt perfecte.

 

De asemenea, gasiti ceva care va va distinge de ceilalti si va va face unici. Punctele forte si slabiciunile tale fac parte din ceea ce esti, accepta-le si fii persoana minunata care esti.

 

2019 va fi un an plin de surprize pentru tine. Nu vei prevedea asta, dar viaţa ta se va schimba brusc in bine! Te vei trezi într-o zi şi iti vei da seama că esti cu adevarat fericit.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

(Foto) Aşa arată cel mai sexy bărbat din lume – 2018

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies