HOROSCOP 22 ianuarie - Radu Ștefănescu. Relațiile și banii sunt prioritare astăzi

HOROSCOP 22 ianuarie - Radu Ștefănescu. Relațiile și banii sunt prioritare astăzi
HOROSCOP 22 ianuarie - Radu Ștefănescu. Relațiile și banii sunt prioritare astăzi

Horoscop 22 ianuarie. Se anunță schimbări importante pentru toate zodiile. Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce zodii vor avea noroc pe plan sentimental și cine trebuie să aibă mare grijă cu banii.

BERBEC

Ziua este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te sau pune-ţi oamenii la treabă, se apropia nişte termene. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. După masă evită întîlnirile, fă-ţi un program de cultură şi artă.

Citeste si: Horoscop zilnic marti 22 ianuarie. Ce urmeaza acum, dupa eclipsa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

TAUR

O veste bună, sau profitabilă. Una din zilele favorabile domeniului profesional, meseriei. Poziţia lui Venus, protectoarea zodiei, a lui Marte şi a Lunii indică succes pe plan profesional.Trebuie

sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes!

GEMENI

O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor profesionale. Evită să amesteci plăcutul cu utilul. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prietenii verificaţi.Se poate şi mai bine. Viaţa ta profesională nu este suficient de intensa pe cât ai dori iar rezultatele nu te motivază.

Eşti rapid, dinamic ca argintul viu, dar astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi eleganţă.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele mai intalnite boli care nu prezinta simptome

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies