Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care suferă din dragoste! Despărțiri cu scandal

Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care suferă din dragoste! Despărțiri cu scandal
Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care suferă din dragoste! Despărțiri cu scandal

Horoscop 23 ianuarie 2019. Zodia care suferă din dragoste! Despărțiri cu scandal pentru o zodie, dar și context astral deosebit de tenionat pentru nativi. Astrele recomandă diplomația!

Horoscop 23 ianuarie 2019 Berbec

Persoană iubită ar putea să interpreteze greșit dorință dumneavoastră de a avea mai multă libertate de mișcare. Prin urmare, eastrolog.ro va sfătuiește să va exprimați cât mai clar, că să evitați o neînțelegere cu consecințe neplăcute. În plan profesional și în afaceri va sfătuim să va abțineți de la speculații și să nu va lăsați tentat de chilipiruri, fiindcă este posibil că intuiția să va înșele.

Horoscop 23 ianuarie 2019 Taur

În prima parte a zilei este posibil să aveți dificultăți de comunicare din cauza cărora relațiile cu cei din jur pot avea de suferit. Este posibil să resimțiți oboseală acumulată în ultima perioadă. Horoscop 23 ianuarie va sfătuiește să va odihniți mai mult. Dacă se ivește ocazia să participați la o întrunire cu persoane apropiate împreună cu persoană iubită, ați face bine să profitați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscop 23 ianuarie 2019 Gemeni

Este posibil că relația cu partenerul de viață să aibă de suferit din cauza unor neînțelegeri de moment. Pentru a evită o ceartă, eastrolog.ro va recomanda să va păstrați calmul și să fiți cât mai diplomat. În a două parte a zilei sfaturile unui bărbat va pot ajută să depășiți mai ușor momentele tensionate și să restabiliți armonia în cămin.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Fiica mea il vrea doar pe tati si trebuie sa recunosc ca asta doare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies