Horoscop 24 decembrie 2018: Ce aduc SĂRBĂTORILE DE IARNĂ pentru fiecare zodie

Horoscop 24 decembrie 2018: Ce aduc SĂRBĂTORILE DE IARNĂ pentru fiecare zodie
Horoscop 24 decembrie 2018: Ce aduc SĂRBĂTORILE DE IARNĂ pentru fiecare zodie

Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta.

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2018 Berbec (21 martie- 20 aprilie)

Toate ar trebui să-ţi meargă bine azi şi să te relaxezi aşa cum îţi place. Totul e să nu te laşi furat de influenţele negative din anturaj, care te cheamă să te alături unora la bârfe, judecăţi aspre, critici nedrepte.

Dacă nu refuzi invitaţiile de acest gen, fii sigur că toată starea de bine cu care porneşti ziua se va transforma în motiv de supărare şi dezamăgire. Evită, aşadar, mediile în care planează energii negative, ostilitate, răutăţi – în ciuda perioadei în care exact acestea ar trebui să lipsească – că s-ar putea să intri şi tu fără voie în colimatorul unora.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP. Zodiac japonez 2019. Care vor fi principalele evenimente din viaţa ta anul ce vine! Unii dintre noi avem parte de surprize majore

HOROSCOP 24 DECEMBRIE 2018 Taur (21 aprilie- 21 mai)

Poate te-ai întrebat de multe ori care e misiunea ta principală în această lume iar azi poţi primi un indiciu interesant! Ai o discuţie cu o persoană a cărei înţelepciune o admiri şi de îndrumarea căruia ţii cont.

Sau doar citeşti o carte care îţi oferă o posibilă direcţie, deci deschide bine ochii, inima şi sufletul, pentru că răspunsul la această întrebare existenţială poate să vină printr-una din căile la care ai acces. Totul e să ai curajul să întrebi, să cauţi, să cercetezi, şi nu doar să stai pasiv aşteptând să apară de undeva revelaţia. Nu vine din senin, ci numai dacă depui şi tu un efort de voinţă pentru a ajunge la capătul căutărilor tale!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

HOROSCOP COMPLET 2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în noul an!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies