Horoscop 26 septembrie. O zi plina de surprize

Horoscop 26 septembrie. O zi plina de surprize
Horoscop 26 septembrie. O zi plina de surprize

Horoscop miercuri, 26 septembrie 2018. Ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta zi de toamna.

Berbec

Norocul tău, astăzi, e o minunată capacitate de a te exprima liber, uşor, la obiect, astfel încât mesajul tău să-şi atingă extrem de uşor ţinta. Ai mereu ceva bun de spus lumii, ai pentru oricine o vorbă frumoasă şi un compliment ce face plăcere, iar ceea ce ai tu de transmis are un rol asupra cuiva care caută cu înfrigurare o cale sau o soluţie.

Practic, apari în calea unui prieten la momentul cel mai potrivit pentru a-i transmite o veste sau o informaţie de care aceasta are neapărată nevoie, deci vei deveni eroul lui!

Taur

Eşti la finalul unei etape şi, ca la orice moment de final, e vremea bilanţului. Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns, consideri că ai făcut tot ce era mai bine pentru a ajunge aici, deci nu ai de ce să spui că se putea şi altfel.

Fii mândru de ceea ce ai construit până acum şi bucură-te de roadele palpabile ale eforturilor depuse, pentru că nu a fost deloc un demers simplu şi nicidecum scurt. Ai muncit mult ca să ajungi aici, deci ai cu ce te lăuda!

Gemeni

Eşti într-un punct de răscruce când oscilezi între ceva din trecut şi ceva din viitor şi nu ştii ce să alegi.

Momentul e ideal pentru a sta să cântăreşti situaţia cu recunoscutul tău talent de a compara ce ai pus pe cele două talere ale propriei balanţe, iar decizia la care ajungi va fi cea mai înţeleaptă. Trecutul e bine să rămână acolo la locul lui, să nu-l mai scoţi la iveală, pentru că ţi-ai învăţat lecţiile din acele vremuri. Acum e momentul să priveşti spre cel care vei fi mâine şi să începi să mai pui câte o cărămidă la construcţia ta personală.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Iulia Albu matura pe jos cu Bianca Dragusanu! I-a facut praf rochia de mireasa! "O circoteca"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies