Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Trei zodii se îmbogățesc peste noapte

Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Trei zodii se îmbogățesc peste noapte
Horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Trei zodii se îmbogățesc peste noapte

Ce anunță astrologul pentru săptămâna care urmează. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând.

Horoscop 28 octombrie- 3 noiembrie 2019. Se anunță o săptămână în care tiate zodiile trag din greu pentru a încheia niște proiecte și niște afaceri extrem de importante, care nu suportă amânare. Trei zodii pot primi niște bani, atunci când se așteaptă cel mai puțin.

Iată ce anunță astrologul Cassandra, pentru fiecare zodie în parte: 

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti energici si in stare de orice! Va concentrati pe parteneriate si aveti suficiente abilitati sa interactionati cu prietenii.

Daca aveti de gand sa va luptati, macar asigurati-va ca este ceva pentru care merita.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile veti dispune de suficienta energie pentru a munci din greu si veti duce la bun sfarsit proiectele propuse. Mercur se va deplasa prin fata semnului dumneavoastra, oferindu-va marea sansa de a clarifica si explica problemele unui apropiat.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti vigurosi si dispusi sa lucrati mult.

Increderea in sine este puternica si nu veti duce lupte cu cei din jur. Calmul, eficienta si competenta sunt atributele care va vor inconjura. In weekend va concentrati asupra sanatatii personale.

RAC 22.06-21.07: Atentia o veti concentra spre casa si familie, discutii sustinute cu parintii si redecorarea locuintei. Mare atentie la proiectele de redecorare sa nu devina renovari. Familia va rabda iesirile nervoase insa va trebui sa fiti rabdatori cu ei.

Horoscop 28 octombrie- 3 noiembrie 2019. Nativii zodiei Fecioară primesc bani mulți

LEU 22.07-22.08: Zilele acestea va preocupa scurte calatorii, cititul, scrisul si cateva intalniri, poate cu parfum romantic. Nu incercati sa-i constrangeti pe ceilalti sa creada doar ce va convine. Lasati-i sa-si expuna propriile pareri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

FECIOARA 23.08-22.09: Va concentrati asupra castigurilor, a fluxului de numerar si a bunurilor personale. Veti obtine sume consistente, dar pe care le veti cheltui repede pe lucruri frumoase. In weekend veti intalni oameni noi si legati prietenii frumoase.

BALANTA 23.09-22.10: Duceti o activitate sporita in viata dumneavoastra si veti lucra din greu pentru a va promova propriile interese si sa va afirmati. Luptati pentru aceste realizari dar si rezultatele vor fi pe masura eforturilor depuse.

Succes!

Citeste si: Horoscop 25 octombrie 2019. Vești uriașe pentru trei zodii

Citeste si: Cea mai întunecată parte a zodiei! Ce ți-e teamă să scoți la suprafață

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 octombrie-2 noiembrie 2019! Majoritatea zodiilor suferă mult! Trei, în special, au parte de zile de coşmar....

Nativii zodiei Scorpion, sfătuiți să aibă încredere în propriile instincte

SCORPION 23.10-21.11: Aveti incredere in propriile instincte. Este un moment excelent pentru a discuta si negocia tot felul de contracte. Mercur va face ca mintea sa functioneze rapid si sa gaseasca solutii pana si la cele mai dificile probleme.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

SAGETATOR 22.11-21.12: Marte va ajuta sa lucrati cu spor, desi, daca vreti sa va tonifiati ego-ul va trebui sa va concentrati pe cooperarea cu cineva anume. Doar asa veti fi chiar eficienti, fara a mai pierde vremea cu tot felul de discutii.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti atractivi in ochii celor din jur si mai ales in ai sefilor sau parintilor. Ambitia va este starnita de un amic sau un coleg de serviciu si va motiveaza indeajuns ca sa munciti pe branci.

VARSATOR 20.01-18.02: energie ca sa munciti din greu. Sunteti calmi, atenti si competenti, asa ca veti termina destule proiecte legate de medicina, lege sau mass-media. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Marte este in una din casele dumneavoastra de bani si asta poate crea diverse conflicte legate de o proprietate comuna, imprumuturi sau credite ipotecare. Va fi o problema rezolvata cu succes, mai ales daca la mijloc sunt negocieri financiare.

Sursa: magazin.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies