VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nativii zodiei Capricorn pot primi niște bani din alte surse decât munca.”

VIDEO  Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nativii zodiei Capricorn pot primi niște bani din alte surse decât munca.”
VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nativii zodiei Capricorn pot primi niște bani din alte surse decât munca.”

Care sunt previziunile astrologului WOWnews pentru fiecare zodie în săptămâna 2-8 septembrie? Află aici!

Zodia Săgetător – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal săptămâna 2- 8 septembrie 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nazivii zodiei Leu sunt dornici să-și rezolve acest sector financiar.”

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești[Sursa foto: Captură WOWnews]

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă.”

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Săgetător au foarte multe situații, visează la o călătorie într-o zonă frumoasă exotică. Alții pot călători cu gândul, mai ales cei care nu pot pleca fizic într-un loc. Și au nevoie să poată să facă acele situații în care cred cu adevărat să progreseze, să se plimbe, să călătorească, să învețe lucruri noi și să poată să-i învețe pe alții lucruri noi, mai ales dacă unii lucrează în această zonă de training și de profesorat.

Au nevoie să se înțeleagă pe ei, să înțeleagă misterele, tainele universului, să se poată redescoperi și să poată întâmpina toate aceste provocări cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Zodia Capricorn – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Capricorn pot primi niște bani din alte surse decât munca, au nevoie să se simtă împliniți și în zona aceasta intimă și să poată redescoperi pasiunea cuplu. Este foarte important pentru nativii Capricorn să creadă în ceva și să poată să înțeleagă ce vrea să le transmită Universul și ce plan au cu ei pentru următoarea perioadă. Le recomand dacă au împreună cu partenerii o perioadă de plăcere intimă, de a călători împreună cu partenerul sau de a-și redescoperi plăcerea.

Zodia Vărsător – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Vărsător au nevoie de tot ce înseamnă partea aceasta intimă, au nevoie de toată această zonă de resurse împreună cu alții, proiecte împreună cu alții sau ajutorul care îl vor primi prin alții. Este foarte important pentru ei să poată să-și gestioneze stările negative, mai ales frustrarea, mânia.

Poate pentru unii chiar patima pusă în ceva și să poată să înțeleagă că totul se întâmplă la momentul potrivit. Nu este nimic haotic în univers și toate lucrurile se întâmplă potrivit planului divin. Să creadă în acest plan divin nativii Vărsători și să înțeleagă că există o ordine firească a lucrurilor, și că nu toate lucrurile sunt bine de-a valma.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Zodia Pești – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Pești sunt foarte interesaţi de un nou proiect şi de un nou aspect foarte important pentru ei şi pentru demersul lor profesional. Să fie atenţi la cerinţele pe care le impun toate aceste situaţii şi să se raporteze într-un mod cât mai echitabil şi mai corect la această corespondenţă care poate exista între ei şi ceilalţi într-un mod cât mai echitabil din toate punctele de vedere.

Se află într-un moment foarte intens pentru ei și pentru tot ceea ce înseamnă și un posibil randament foarte bun la locul de muncă. Este o perioadă foarte benefică pentru noi toți să putem să ne mai gândim cum să închidem anumite situații, deoarece în curând, vom avea și o eclipsă de lună parțială în Pești. Tot acum pe 7 septembrie 2024 vom avea și un careu, al treilea careu Mercur în mers direct cu Uranus. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies