VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă.”

VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă.”
VIDEO Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă.”

Ce se va întâmpla pentru fiecare zodie în parte, în perioada 2 - 8 septembrie 2024, conform astrologului WOWnews?

Astrolog Ana-Maria Ticea: Pe data de 3 septembrie avem o lună nouă în semnul Fecioarei, care va fi în opoziție cu planeta Saturn în semnul Pești și vă invit să aveți foarte multă atenție în tot ceea ce înseamnă responsabilitate asumarea unor noi responsabilități, cât și dozarea energiei pentru a putea să facem față tuturor activităților pe care le avem de desfășurat.

Zodia Berbec – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal săptămâna 2- 8 septembrie 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nazivii zodiei Leu sunt dornici să-și rezolve acest sector financiar.”

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea[Sursa foto: Captură WOWnews]

Citește și: VIDEO Horoscop săptămânal 2- 8 septembrie 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Astrologul Ana-Maria Ticea: “Nativii zodiei Capricorn pot primi niște bani din alte surse decât munca.”

Astrolog Ana-Maria Ticea: Pentru nativii Berbec apar noi sarcini de muncă, ei sunt foarte deschiși să poată să înțeleagă ce au de rezolvat și ce au de făcut aici încât să poată să-și gestioneze aceste sarcini și aceste trăiri într-un mod cât mai organizat. Se pot simți destul de rău în anumite conjuncturi care privesc zona de muncă sau își pot da seama că este nevoie de un suflu nou pentru a putea să-și gestioneze trăirile și stările pe care le au de depășit. 

Îi invit să aibă foarte mare atenție în tot ce înseamnă această energie și direcționarea energiei la locul de muncă precum și în găsirea unui echilibru între zona domestică să spun așa și zona de intimitate, de curățenie, de odihnă și zona profesională.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Zodia Taur – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Taur se pot îndrăgosti sau își pot da un restart în relația de cuplu. Este foarte importantă această zonă și pentru copii, pentru cei care au copii sau își doresc copii, dar trebuie să gestioneze aceste proiecte și planuri într-un sens cât mai libertin și cât mai detașat.

Să poată oricând să înțeleagă că toată această forță creatoare poate fi direcționată și spre un proiect propriu sau spre un hobby care poate fi dezvoltat și este un cumul destul de mare de energie pentru ei pentru a se putea raporta la toate aceste trăiri pe care le au în conjuncturi creative și în conjuncturi care au legătură cu ei și cu cei din preajma lor. Se pot simți iubiți sau au nevoie să simtă iubirea cu toată forța lor.

Zodia Gemeni – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Horoscop săptămânal 2 - 8 septembrie 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana-Maria Ticea[Sursa foto: Captură WOWnews]

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Gemeni fac anumite restructurări legate de casă sau în casă fac curățenie unii elimină anumite obiecte din casă, se pot împăca cu anumite persoane cu care au fost certate sau au nevoie să-și găsească liniște. Au nevoie să-și poată direcționa toată această energie în legătură cu casa, cu spațiul lor locativ și să poată să înțeleagă că toată această zonă este foarte bună, pozitivă pentru ei, pentru sufletul lor și pentru detașarea de anumite probleme

emoționale care nu mai suportă amânare.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Zodia Rac – săptămâna 2- 8 septembrie 2024

Astrolog Ana-Maria Ticea: Nativii zodiei Rac comunică, sunt tot timpul pe drumuri, la sala de sport. Poate unii, sunt tot timpul în diferite grupuri, proiecte, adunări, prietenii. Alții chiar se întâlnesc cu prietenii și desfășoară activități împreună. Este un tranzit destul de activ pentru nativii Rac, fiindcă au nevoie să-și reevalueze acele cunoștințe și acele sectoare de viață și să-și comunice intențiile. Pot fi intenții destul de bune, creatoare și își pot pune în practică o anumită idee în care cred cu adevărat și care îi poate susține să poată să-și atingă obiectivele.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop Peşti Septembrie 2024. Nativii Peşti sunt influențați negativ

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies