Horoscop 29 iulie 2022. Află ce zodie se grăbește să tragă concluzii

horoscop 29 iulie 2022
Horoscop 29 iulie 2022

Consultă horoscopul 29 iulie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Scorpion sunt mai dornici să comunice, ca niciodată.

Nativii zodiei Berbec se aprind mai repede în această zi. În timp ce anumiți nativi se leagă de orice aspect pozitiv, pentru a depăși momentele grele, alți nativi aleg să le ignore și să se bucure de reușite.

Horoscopul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citeste si: Calendar ortodox 29 iulie 2022. Ce sărbătoare este în data de 29.07.2022?

horoscop 2022
Horoscop 29 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec au tendința de a se aprinde tot mai des, însă din nimic. Prin urmare, există șanse mari să superi pe cineva drag ție. Ar fi chiar păcat să strici o relație doar pentru un moment în care ai lăsat nervii să preia controlul.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur se lasă duși de val. Deși pot exista și aspecte pozitive legate de acest lucru, se pare că aici nu este cazul. Vei strica relațiile cu membrii familiei, din cauza unui moment de nervozitate maximă.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni ar trebui să fie atenți la lucrurile din jurul lor. Totul

va căpăta o întorsătură, la care nu vei putea face față. Cel mai bine ar fi să apelezi la toleranță, pentru a lăsa replicile acide pe altădată.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac au tendința de a urma ceea ce fac cei din jurul lor. Deși aceștia se grăbesc și devin agitați, poate că cel mai bine ar fi să rămâi la propriul program.

Astfel, îți vei da seama cât de mult a meritat că ai făcut-o.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

Horoscopul din 29 iulie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

horoscop zilnic dragoste
Horoscop 29 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

 

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu sunt tentați să se implice într-un conflict, deși nu ar trebui. Se pare că cei din jurul tău o fac, iar tu ai impresia că ar trebui ca și tu să faci exact același lucru. Află că lucrurile stau puțin diferit, iar cel mai bine ar fi dacă nu ai pune paie pe foc, ci ți-ai vedea în continuare de treabă.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară trec printr-un moment mai dificil de gestionat. Se pare că ești preocupat de treburi cu adevărat importante. Însă pentru a te ocupa de ele, cât mai bine cu putință, ar trebui să îți acorzi timp ție.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță vor avea parte de o zi cu adevărat memorabilă. Sensul nu este unul tocmai pozitiv, din cauza anumitor reacții pe care le vei avea.

Tot ce trebuie să faci este să îți găsești starea de echilibru, obținută din înțelegere.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion  simt nevoia să se exprime mai mult ca niciodată. Deși ai tendința să fii o persoană retrasă, astăzi îți vei ieși din element și vei fii destul de zgomotos în afirmații. Deși tu ai nevoie de asta, cei din jur vor fi surprinși.

horoscop kfetele azi
Horoscop 29 iulie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 iulie 2022. Ce sărbătoare este miercuri?

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător  vor avea parte de o zi specială. Începi să vezi viteza cu care se completează toate procesele la care iei parte. Ai grijă însă, și la efectele care sunt lăsate în urma îndeplinirii acestora.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn se simt enervați din orice. De vină par să fie anumite situații și persoane care sunt mai mult decât implicate. Acest lucru te face să uiți de propriile obiective propuse.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător au tendința de a respinge dur pe cineva drag. Deși nu îți stă în caracter, acest lucru se va întâmpla, fără prea multe explicații. Vei înțelege abia după ce va trece, că ai făcut ceva greșit.

Horoscop 29 iulie 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești se pot lăsa copleșiți de ritmul mărit al sarcinilor primite. Acesta este și motivul pentru care faci gesturi imprudente și ignori regulile de bază. Nu este un aspect recomandat, dacă îți dorești să înaintezi în domeniu.

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Zodii care se lasă foarte ușor influențate

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies