Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25 - 31 iulie 2022

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie

Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana cand vine vorba de iubire, cat si cum te vei descurca pe plan sentimental

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie. Afla de la noi ce ti-au pregatit astrele in aceasta saptamana cand vine vorba de iubire, cat si cum te vei descurca pe plan sentimental si daca norocul va fi sau nu de partea ta.

Berbec

Este o saptamana linistita unde lucrurile pare ca se mai aseaza. Atat de mult stres s-a acumulat incat ai nevoie de o perioada de respiro, ca sa iti mai revii.

Saptamana aceasta vei avea parte de ceea ce cauti. Si relatia ta se va imbunatati, multe din conflicte rezolvandu-se astfel.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Sentimentele ies la iveala in aceasta saptamana desi ai depus atat de mult efort sa le ascunzi. Acel zid de nonsalanta pe care tu l-ai construit nu putea sa ramana in picioare prea mult timp. Tu te indragostesti pe zi ce trece tot mai mult de el, in ciuda faptului ca te prefaci ca nu tii pasa.

Si el vede cu adevarat prin tine si te apreciaza tot mai mult.

Gemeni

Este o saptamana dificila pe plan amoros. Lucrurile nu stau bine deloc. Totusi, te descurci bine pe celelalte planuri si afara este vara si cald si frumos, asa ca nu lasi micile crize emotionale amoroase sa iti strice viata. Abia astepti acea vacanta care se apropie cu pasi repezi si te vei bucura din plin de ea.

Rac

Comunicarea cu partenerul ramane in continuare dificila. Nu pare sa se rezolve ceva sau nici macar sa se imbunatateasca un pic. Este o situatie care iti aduce multe provocari pe plan amoros si asupra careia nu prea ii gasesti rezolvare. Ar trebui sa incerci terapie de cuplu. Daca nici asa nu functioneaza, atunci poate ar trebui sa gandesti despartirea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leu

Noul tau partener te place enorm si tu o simti din plin. Nici macar nu iti trebuie sa auzi prin cuvinte, pentru ca tu stii deja. Traiesti o poveste de vis in mijlocul verii si este absolut tot ceea ce ai nevoie. Ai mare grija insa, nu te astepta sa fie ceva de durata pentru ca sunt sanse foarte mari sa nu fie.

Fecioara

Cauta sa vorbesti simplu ceea ce te roade si nu mai complica lucrurile. El are nevoie sa stie cu exactitate ceea ce te deranjeaza si nu pe ocolite, functionand pe principiul intuitiei. Daca te astepti de la el sa ghiceasca ce te roade, nu veti ajunge nicaieri.

Balanta

Partenerul tau nu prea este incantat de atitudinea ta din aceasta perioada.

Si, desi nu iti place sa admiti, vina iti apartine preponderent. Ai fost egoista, nu ai tinut cont si de nevoile lui si ai ajuns astfel la conflict. Daca nu iti schimbi comportamentul, nu veti reusi sa rezolvati problemele.

Scorpion

Inca mai astepti de la el sa iti transmita clar ceea ce simte pentru tine si totusi asta nu se intampla si iti provoaca foarte multe frustrari.

E timpul sa ii dai un ultimatum si sa il faci sa inteleaga ca, daca nu isi revizuieste comportamentul, iti vei vedea de viata ta mai departe.

Sagetator

Unul dintre voi trebuie sa cedeze curand. In felul in care ati trait pana acum efectiv nu se mai poate. Daca el nu face pasul spre remediere, trebuie sa te gandesti serios la impunerea unori limite solide intre voi, care sa iti protejeze sufletul de comportamentul sau.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricorn

Iti place sa ai echilibru in relatie si muncesti din plin pentru a avea parte de asa ceva. Esti norocoasa intrucat partenerul iti sustine aceasta abordare si lucrurile merg de minune intre voi. Nu vrei sa pari nici egoista si nici exigenta asa ca tii cu ardoare de echilibrul dintre voi. Iar saptamana voastra va fi perfecta intr-o asemenea stare.

Varsator

Vei avea o saptamana linistita si nimic notabil in vietile voastre. Lucrurile decurg lin si stabil si ai parte de o liniste interioara puternica. Este tot ceea ce ai nevoie, astfel incat sa te bucuri de o saptamana linistita alaturi de persoana iubita.

Pesti

Cineva probabil se va indragosti de tine. Si o va face atat de profund incat tu te vei simti complet bulversata de ceea ce simti. Vei fi complet uimita de aceasta saptamana in care vei avea parte doar de cine romantice si activitati fun in aer liber. Este tot ceea ce ai nevoie in aceasta vara.

Citeste si: Horoscopul săptămânal 25- 31 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie face schimbări în casă

Citeste si: Horoscop 27 iulie 2022. Află ce zodie devine mai generoasă



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies