Horoscop 3 ianuarie - Radu Ștefănescu. Zodiile care pot avea probleme sentimentale. Atenție mare și la bani!

Horoscop 3 ianuarie - Radu Ștefănescu. Zodiile care pot avea probleme sentimentale. Atenție mare și la bani!
Horoscop 3 ianuarie - Radu Ștefănescu. Zodiile care pot avea probleme sentimentale. Atenție mare și la bani!

Horoscop 3 ianuarie. Cea de-a treia zi din an vine cu vești bune pentru mai multe zodii, dar și cu probleme pentru altele.

Trebuie să fiți cumpătați în cheltuieli și să nu uitați că anul 2019 este abia la început. Profesorul Radu Ștefănescu prezintă pentru cititorii Capital cum ne vor influența astrele în cursul zilei de astăzi.

BERBEC

Domeniul favorizat de stele este cel emoţional. Astăzi nu te grăbi, nu te repezi, în delicata zonă a sentimentelor trebuie să ai când planuri bine întocmite, când să te laşi în voia pasiunii.

Eternul Uranus din zodie (trece în Taur abia pe 7 martie 2019) face cudraturi cu grupul Soare, Saturn, Pluton din Capricorn, arătând că eşti mai conservator decât de obicei şi spiritul tău de libertate se opreşte la sfera personală.

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru 2- 7 ianuarie. Trei zodii încep anul cu dreptul- previziuni complete

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

TAUR

În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o configuraţie favorabilă. Profită de bunăvoinţa stelelor şi distrează-te, dar fă-ţi şi planuri pentru 2019. O veste bună poate fi urmată de una nu tot aşa de bună. Un alt Taur şi poate un Săgetător te ajută să treci o cumpănă. Străluceşti într-un grup, sau te bucuri de un eveniment social deosebit.

Poate un spectacol, pe seară.

Citeste si: HOROSCOP. Mesajul îngerilor păzitori pentru zodii în săptămâna 1- 6 ianuarie 2019. Berbecii au nevoie de o împrospătare, Gemenii trebuie să se răsplătească

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Dr. Vera Daghie, specialistul Kfetele.ro in NUTRITIE, va spune totul despre PASTILELE DE SLABIT. Sunt bune sau nu in curele de slabire?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies