Horoscop. 3 zodii își vor schimba viaţa în 2019

Horoscop. 3 zodii își vor schimba viaţa în 2019
Horoscop. 3 zodii își vor schimba viaţa în 2019

Există momente când oamenii decid să-și schimbe viața din temelii și să treacă la următoarea etapă.

Pentru trei zodii, anul 2019 va fi unul al transformărilor profunde, care- chiar dacă vor durea- le vor da șansa, pe viitor, să-și atingă potențialul.

Rac

Pentru racii care au dificultăți în prezent, 2019 va reprezenta un punct de cotitură, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Vor decide să trăiască în prezent, fără umbrele din trecut care i-au măcinat vreme îndelungată.

Va fi dificil, dar nu imposibil, și este un pas necesar în maturizarea lor. Este important însă ca schimbările să nu fie forțate și radicale, pentru că lucrurile cu adevărat remarcabile se fac cu dorință și mulți pași mici. În dragoste vor decide să renunțe la iluzia unui partener ideal- care, de fapt, nici nu există. Doar așa vor putea să-și găsească jumătatea sau să se bucure de fiecare clipă petrecută în cuplu, cu bunele și relele ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Top 3 zodii care vor avea o CUMPANĂ în 2019

Capricorn

Capricornii vor ajunge la vorba bunicilor- în viață nu contează câte lucruri aduni, ci câte momente petreci alături de cei dragi.

Anul 2019 va fi unul trăit mai aproape de familie și prieteni, fără timp pierdut în căutarea plăcerilor de moment. Odată cu recâștigarea încrederii în propriile forțe, nativii din zodia Capricorn se vor apropia de versiunea lor ideală- persoana care și-ar fi dorit mereu să fie. E important să învețe și cum să trăiască singuri, fără a-și mai pune fericirea pe umerii partenerului de viață. E o schimbare ce pare cinică, însă le va da șansa de a avea o relație sănătoasă- în care oferă iubire, nu depind de ea.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

ZILE LIBERE 2019. Sărbători legale în 2019. Ce vacanțe vor avea românii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies