Horoscop 4 ianuarie 2021! O zodie îşi cere în căsătorie jumătatea!

Horoscop zilnic luni, 4 ianuarie 2021
Horoscop zilnic luni, 4 ianuarie 2021

Consultă horoscopul zilei de 4 ianuarie 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Pești își pot schimba locul de muncă dacă nu sunt mulțumiți de salariu.

Horoscopul zilei de luni, 04 ianuarie 2021, oferă câteva descrieri generale ale evenimentelor importante din vieţile zodiilor. Tensiunea din cuplu ți-a dat ceva bătăi de cap şi trebuie neapărat să calmezi spiritele. Așteaptă momentul potrivit înainte de a acționa, pentru că va fi o mişcare decisivă în relația de cuplu. Ai exagerat cu preparatele "grase" de Sărbători şi ar fi indicat să-ţi faci o programare la medic.

Iată previziunile acestei zile! 

Zodia Berbec

Ai nevoie de o vacanță bine meritata după sărbătorile de iarnă sau măcar de două-trei zile libere, ca să te linişteşti puțin. După o perioadă cu multă agitație și sarcini de tot felul, pe toate planurile, vin zile senine... cu iz de curcubeu.

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 5 ianuarie 2021! O zodie o să treacă printr-o despărţire!

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur trebuie să mai taie din cheltuieli în perioada aceasta.  Vor urma zile destul de grele, cu multe probleme financiare şi popriri pe conturi dacă nu ești cumpătat în luna ianuarie.

Zodia Gemeni

Familia te presează să faci pasul cel mare în relația de cuplu. Horoscopul zilei de luni, 04.01.2021,

le recomandă nativilor Gemeni să nu mai fie așa prăpăstioşi pentru că orice problemă se poate rezolva. Important este să fii pozitiv și optimist!

Zodia Rac

Noi provocări pentru nativii zodiei Rac, la locul de muncă, deși ți-ai fi dorit o perioadă de liniște după sărbătorile de iarnă. Întâmpină sarcinile cu entuziasm pentru că poţi fi promovat la job în viitorul apropiat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Horoscopul din 4 ianuarie 2021 vine cu recomandări pentru nativii zodiei Gemeni, care-ar trebui să fie mai optimişti 

Zodia Leu

Ai planuri să extinzi un proiect sau să faci o investiție într-o afacere, la începutul lui ianuarie. Fă toate calculele necesare pentru că situația actuală nu este cea mai potrivită pentru noi investiţii.

Horoscop zilnic luni, 4 ianuarie 2021
Horoscop zilnic luni, 4 ianuarie 2021[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Fecioară

Pe plan financiar vin lucruri neașteptate pentru nativii zodiei Fecioară, și le vor primi cu bucurie. O propunere de avansare la serviciu o să îți împlinească marea dorința pe care ţi-ai pus-o chiar la începutul anului trecut.

Zodia Balanță

Prietenii şi familia te tot îndeamnă să-ţi ceri în căsătorie jumătatea.

Îţi surâde ideea, dar parcă te reţine ceva...Ar trebui să analizezi situaţia şi să-ţi dai seama de ce eziţi...

Citeste si: Horoscop zilnic marți, 5 ianuarie 2021! O zodie o să sufere o despărțire în plan personal!

Zodia Scorpion

Un eveniment nefericit bate la ușă, din păcate. Pe plan personal, tot ce-şi doresc nativii zodiei Scorpion este să cunoască oameni noi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător

O călătorie mult așteptată sau o deplasare în afara orașului o să te bucure din plin pentru că o să te încarci cu energie bună. Aveai nevoie de o zi în care să mai ieși din rutină.

Zodia Capricorn

Poate ar trebui să îți cumperi ceva nou, mai ales dacă nu ai cheltuit mult de Crăciun, pentru că în ultima perioadă nu ai mai investit în tine. Uneori este bine să te mai și răsfeți cu lucruri mărunte care-ți aduc confortul dorit.

Zodia Vărsător

O ieșire cu prietenii, cu colegii de muncă sau cu familia o să te mai destindă puțin. Lucruri de realizat și de rezolvat se ivesc mereu și ar trebui să te mai relaxezi puțin.

Zodia Pești

Trebuie să faci mereu ceea ce te împlinește, dar nu uita că, la final de lună, trebuie să ai bani pentru facturi și pentru confortul tău. Dacă nu se întâmplă acest lucru, schimbă locul de muncă sau găsește și o altă sursă de venit.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să citeşti horoscopul zilei şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit mereu surprinzătoarele astre.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies