Horoscop 4 ianuarie Neti Sandu. Zodiile care au parte de un nou început. Veşti bune azi

Horoscop 4 ianuarie Neti Sandu. Zodiile care au parte de un nou început. Veşti bune azi
Horoscop 4 ianuarie Neti Sandu. Zodiile care au parte de un nou început. Veşti bune azi

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă şi de noi şi de ai noştri.

O să ne iasă uşor toate, poate şi pentru că avem mai multă încredere în noi şi ne putem folosi energia la maximum. Veşti bune azi.

CAPRICORN

Puteţi primi răspunsuri favorabile la cererile pe care le-aţi înaintat anul trecut şi să recuperaţi şi bani, printre altele. Începeţi proiecte noi la care veţi munci în ritm susţinut şi o să primiţi recunoaştere la sfârşitul anului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

VĂRSĂTOR

Se poate să vă coopteze cineva într-un proiect particular şi dacă dispuneţi de timpul necesar şi de energie o să va-ncumetati, pentru că vă place genul. O să vă suiţi la volan sau în tren s-o porniţi într-o aventură turistică, acolo unde vă aşteaptă nişte prieteni sau rude.

PEŞTI

E bine sa aveţi un plan de ascensiune în cariera pentru că mai mult ca sigur o să se intâmple ceva de genul ăsta şi pregătiţi terenul. O invitaţie la un eveniment monden, poate să fie vorba şi despre voi acolo, c-o să primiţi un premiu.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Apariţiile răvăşitoare ale Andreei Mantea! Uite rochiile DIVINE pe care le-a purtat la “Puterea Dragostei”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies