Horoscop 5 ianuarie 2019. Triunghi amoros și o întâmplare uluitoare

Horoscop 5 ianuarie 2019. Triunghi amoros și o întâmplare uluitoare
Horoscop 5 ianuarie 2019. Triunghi amoros și o întâmplare uluitoare

Horoscop 5 ianuarie 2019. Unele zodii vor fi lovite din plin de săgeata lui Cupidon, iar momentul e ideal pentru o noapte romantică.

Atenție, însă, la persoanele care au deja un partener de viață, dar nu recunosc. Cine intră în astfel de aventuri ar putea trece prin clipe delicate.

Horoscop 5 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să nu cheltuie mai mulți bani decât este necesar. Tentații sunt la tot pasul, iar în doar câteva ore bugetul pe luna ianuarie ar putea fi serios afectat. Spre seară e momentul ideal pentru a discuta probleme de familie cu cei dragi, dar și pentru a surprinde persoana iubită cu un gest romantic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Horoscop 5 ianuarie 2019 Taur

O persoană atrăgătoare le dă semne clare Taurilor că s-a îndrăgostit iremediabil și vrea o întâlnire cât mai rapid. Deși ar putea crede că i-a lovit norocul, e posibil ca această nouă cucerire să aibă deja un partener de viață. Ultimul lucru pe care și l-ar dori nativii din Taur ar fi un triunghi amoros și situații stânjenitoare.

Gurile rele abia așteaptă un asemenea subiect.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Traditii si superstitii de Boboteaza. Ce trebuie sa faci in aceste zile ca sa ai un an bun

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies