Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburătoare, mulţi bani şi o problemă urgentă

Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburătoare, mulţi bani şi o problemă urgentă
Horoscop 9 noiembrie 2018. Dragoste tulburătoare, mulţi bani şi o problemă urgentă

Horoscop 9 noiembrie 2018. Zi tulburătoare în dragoste, pentru unele zodii. O persoană din trecut, venită din senin, dă totul peste cap şi trezeşte sentimente ce păreau a fi stinse. Pe plan profesional apar situaţii complicate, care necesită atenţie totală. Sunt bani la mijloc, iar câştigurile sau pierderile ar putea fi uriaşe.

Horoscop 9 noiembrie 2018 Berbec

Berbecii traversează o perioadă extrem de creativă. Conştienţi de potenţialul pe care îl au, nativii din această zodie încearcă să-şi folosească talentul şi puterea pentru a schimba, în bine, măcar puţin din viaţa celor dragi.

Atitudinea va fi rapid remarcată de colegi şi prieteni, iar respectul dobândit îi va impulsiona să meargă mai departe pe acest drum.

Micile gesturi contează enorm.

Horoscop 9 noiembrie 2018 Taur

Nu întotdeauna trebuie să rezolvi problemele care apar peste zi, uneori este indicat să le eviţi, oricât de ciudat ar părea. Mai ales când aceste probleme sunt cauzate de decizii greşite, luate sub impusul momentului, de către oameni care nu au calculat consecinţele.

Este de preferat să-i laşi pe cei din jur să realizeze gravitatea situaţiei, pentru ca acest scenariu să nu se mai repete pe viitor.

Seara se anunţă a fi spectaculoasă, la o petrecere cu prietenii din copilărie.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

A murit pe patul de spital! Medicii nu au mai putut face nimic pentru îndrăgitul actor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies