Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata
Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

A doua lună de primăvară se arată una suficient de ofertantă şi dinamică încât să nu ne lase să ne plictisim prea mult. Retrogradarea lui Saturn, care începe şi ea luna aceasta, ne aduce şi mai multe provocări.

BERBEC

În jurul sau în cursul zilei de 4 şi 5, ar fi de dorit să nu intri în conflicte cu superiorii. În preajma sau în cursul zilei de 7 şi 11, se prea poate primeşti un bonus sau o primă pentru rezultatele avute la serviciu în ultima perioadă. Din 15 încolo, îţi exprimi parcă mai uşor personalitatea şi se vede că nu mai ai accese de nervozitate ca până acum.

Acest lucru face bine interacţiunii cu ceilalţi.

Financiar, s-ar putea să nu te mai descurci la fel de bine în cursul sau în jurul zilei de 17, dar dacă faci eforturi şi încerci să reduce din cheltuieli într-o anumită măsură, lucrurile vor sta ceva mai bine. Tot atunci, s-ar putea să-ţi intre unele sume deloc de neglijat în buzunar, dar ar fi de dorit ca acest lucru să nu-ţi afecteze planurile de economisire.

Pune la ciorap pentru zile negre.

Începând cu data de 24, s-ar putea să devii mai sociabil/ă şi comunicativ/ă, fapt pentru care ţi-este mai uşor să te înţelegi cu ceilalţi. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre ziua de 25 când se prea poate să intri în unele conflicte cu şefii sau cu o figură autoritară din familia ta. Ziua de 26 poate veni cu un deznodământ al tensiunilor sau cu o exacerbare a lor.

Caută să le aplanezi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies