Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata
Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

A doua lună de primăvară se arată una suficient de ofertantă şi dinamică încât să nu ne lase să ne plictisim prea mult. Retrogradarea lui Saturn, care începe şi ea luna aceasta, ne aduce şi mai multe provocări.

TAUR

În cursul sau în jurul zilelor de 4 şi 5, ar putea pluti în aer o teamă constantă că lucrurile nu sunt tocmai în ordine şi că ceva rău s-ar putea întâmpla. Nu-ţi lăsa frustrările, neputinţele şi obsesiile să pună stăpânire pe tine şi caută să te pui pe picioare. În cursul sau în preajma zilelor de 7 şi 11, s-ar putea să stai ceva mai bine cu moralul.

Caută să cultivi această stare bună cât poţi de mult.

Din 15 încolo, te-ai putea afla într-o dispoziţie meditative şi introspective pe care ar fi de dorit să o foloseşti cumva în beneficiul tău. Nu-ţi lăsa mintea să construiască scenarii rupte de realitate care îţi răpesc liniştea, timpul şi energia de care ai atâta nevoie. Între tine şi partenerul de viaţă şi/sau de afaceri, clienţi şi colaboratori, se pot stârni unele conflicte în cursul sau în jurul lui 7.

Tot atunci însă, stai suficient de bine cu nervii încât să poţi restabili pacea în raport cu cei dragi. Din 24 încolo, se pot arăta mai multe oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile şi/sau de a-ţi valorifica economiile. Profită de acelea care într-adevăr merită. În cursul sau în jurul lui 25, nu stai prea bine cu moralul, semn că în preajma sau în cursul lui 26 ar trebui să iei atitudine cumva.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies