Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata
Horoscop Aprilie 2018: Provocari mari si atmosfera cosmica tensionata

A doua lună de primăvară se arată una suficient de ofertantă şi dinamică încât să nu ne lase să ne plictisim prea mult. Retrogradarea lui Saturn, care începe şi ea luna aceasta, ne aduce şi mai multe provocări.

GEMENI

În cursul sau în jurul zilelor de 4 şi 5, se prea poate să ai parte de unele probleme financiare generate de prieteni sau de unele proiecte de grup. Din această cauză, nu este un moment bun să investeşti în planuri de viitor insuficient gândite. În cursul sau în preajma zilelor de 7 şi 11, este posibil să ai parte de tot felul de încercări, dar stai bine cu moralul şi le vei face faţă cu brio.

Din 15 încolo, îşi recapătă momentum-ul unele proiecte de grup sau planuri de viitor, iar cu unii amii pari că te înţelegi mai bine. În cursul sau în jurul zilei de 17, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri pe plan medical sau pare că nu vorbeşti pe limba colegilor de muncă. Tot atunci însă, stai bine cu moralul şi depăşeşti orice fel de provocare cu brio.

Dă dovadă de stăpânire de sine.

Din 24 încolo, şarmul şi carisma ta se potenţează vizibil. În jurul sau în cursul zilei de 25, ar fi de dorit să nu faci investiţii prea mari în proiecte de grup, planuri de viitor şi/sau prietenii care nu-ţi oferă nicio garanţie. Altfel, se prea poate ca lucrurile să nu meargă deloc bine şi să multe de pătimit de pe urma încrederii acordate unor lucruri sau oameni care nu meritau acest lucru.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies