Horoscop aprilie 2020! Două zodii vor suferi! Simt că totul se destramă în jurul lor!

Horoscop aprilie 2020! Două zodii vor suferi! Simt că totul se destramă în jurul lor!
Horoscop aprilie 2020! Două zodii vor suferi! Simt că totul se destramă în jurul lor!

Ce anunță astrologii pentru luna aprilie. Cele trei evenimente astrologice ale lunii aprilie vor schimba totul în viața nativilor.

Luna aprilie vine pentru toate zodiile cu o mulțime de schimbări. Pe data de 8 aprilie are loc Luna plină, iar în acea noapte va avea loc și fenomenul Super Moon, atunci când luna va părea mai strălucitoare și mai mare ca de obicei.

În plus, miercuri, 22 aprilie, va avea loc Dușul Meteor Lyrids. Fenomenul apare când Pământul trece prin coada unei comete. Pe data de 23 aprilie, Luna Nouă vine cu o nouă serie de schimbări în viața tuturor zodiilor, care trebuie să țină cont de câteva sfaturi.

Pentru a avea o lună aprilie reușită din toate punctele de vedere, astrologii recomandă mai multă diplomație, iar cei care știu că au făcut anumite lucruri în trecut trebuie să se aștepte la faptul că aceste lucruri se vor întoarce împotriva lor și vor ieși la iveală.

Citeste si: Horoscop 16- 22 martie 2020. Trei zodii, răvășite din cauza problemelor

De asemenea, este o lună excelentă pentru o schimbare de look, începerea unei diete ori pentru schimbarea locuinței. Cu toate acestea, două zodii primesc loviturile vieții lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme în dragoste, răfuieli în familie şi tensiuni la locul de muncă!

Horoscop. Nativii zodiei Leu, certuri cumplite cu partenerul de viață

Nativii zodiei Taur trec prin schimbări radicale în luna aprilie, iar faptul că nu vor fi niște schimbări treptate, ci unele bruște, le va da existanța peste cap. Apar probleme în viața personală și nu este exclus ca unii nativi ai zodiei să încheie relații de lungă durată sau să divorțeze.

Citeste si: HOROSCOP Berbec- Totul despre zodia Berbec

Fiind cunoscuți ca oameni cărora le plac stabilitatea și parteneriatele de tot felul, toate modificările din stilul lor de viață îi vor da peste cap pe nativii zodiei Taur, care nu vor mai ști ce să facă pentru a ajunge la un numitor comun cu cei cărora le-au greșit.

Horoscop
Horoscop

Nici nativii zodiei Leu nu se pot aștepta la o lună prea bună, deoarece la locul de muncă lucrurile nu sunt deloc roz.

Anumite parteneriate sunt în pericol în luna aprilie, iar unii nativi ai zodiei se pot trezi peste noapte fără serviciu. Pentru alții, relația cu persoana iubită începe să scârțâie, iar în luna aprilie vor lua decizii radicale.

De asemenea, nativii zodiei Leu se pot confrunta și cu probleme financiare și le va fi din ce în ce mai greu să trăiască în stilul cu care au fost obișnuiți.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies