Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme în dragoste, răfuieli în familie şi tensiuni la locul de muncă!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme în dragoste, răfuieli în familie şi tensiuni la locul de muncă!
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020! Probleme în dragoste, răfuieli în familie şi tensiuni la locul de muncă!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 -21 martie 2020. Iată ce anunță cunoscuta astroloagă pentru fiecare zodie, în a treia săptămână a lunii martie.

Dar, să vedem ce spune celebra astroloagă despre fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 BERBEC

Berbec- Săptămâna următoare vine cu o schimbare majoră pe tabla de șah a destinului. Chiar la finalul ei, Saturn va intra în Vărsător, cel de-al doilea domiciliu astral. Primul domiciliu este Capricornul. Predare de ștafetă în Vărsător care e importantă și pentru voi.

Pleacă Mercur și intră Saturn. Vizează copiii și nepoții, dar și relațiile sentimentale și de familie. Inclusiv misiunea terestră (karma) și sănătatea

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie 2020 TAUR

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Taur- Cum Axa de Destin este pe rude de gradul unu și doi, dar și pe studii (orientarea profesională a voastră și a juniorilor) pot apărea tensiuni în familie (dragoste) şi chestiuni care țin de bunuri, moșteniri, partaj,de justiţie, în general,

de vreme ce și Saturn se pregătește să intre în Vărsător și să facă cuadratură cu Soarele voastru natal. Unii au blocaje pe business și/sau carieră.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie GEMENI

Gemeni- Sănătatea este prima vizată și raporturile de muncă (job, carieră, business). Relații de dragoste ce se conturează cu probleme. Unii nici nu știu cu ce misiune karmică de viață au revenit pe Terra, de aceea trebuie să le studiez viețile anterioare, ca să știe cum să evolueze corect.

Sunt sau vor fi, curând, la o răscruce de drumuri. Astrograma karmică este busolă de orientare pentru a vă ghida corect.

Citeste si: Top 5 zodii care poartă pică la infinit – Capricornii sunt cei mai ofticosi

 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15-21 martie RAC

Rac- Pleacă Saturn din Capricorn, dar în preajma Axei Karmice Rac-Capricorn rămân Marte (Malefic), Jupiter și Pluton.

Aspecte grele pe familie, care pot duce către răfuieli, separare, divorț, partaj, dispute de la copii (dragoste), etc. Cum și cariera este un element important de viață, mă gândesc că mulți pot plânge în pumni. Toate cele spuse anterior pot avea impact asupra sănătății și nu numai…

Citeste si: Cea mai norocoasă lună a ta, în funcție de zodie! Când vei da lovitura în 2020



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ele sunt cele mai norocoase zodii! În următoarele luni vor avea parte de bani și de iubire!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies