Horoscop AstroCafe 1 martie. Doua zodii au parte de surprize frumoase de Martisor

Horoscop AstroCafe 1 martie. Doua zodii au parte de surprize frumoase de Martisor
Horoscop AstroCafe 1 martie. Doua zodii au parte de surprize frumoase de Martisor

Citeste previziunile tale astrale pentru data de 1 martie 2018.

Berbec

Ai mult de lucru la serviciu, iar colegii nu prea se grabesc sa te ajute. Totusi, cineva din anturajul apropiat iti va oferi o mana de ajutor cand te astepti mai putin. Totul este sa-ti stabilesti prioritatile si sa accepti ajutorul altora. Pe de alta parte ai grija si de sanatatea ta, pentru ca exista riscul accentuarii unor afectiuni ale sistemului digestiv si ale extremitatilor picioarelor. Rezerva momente pentru o plimbare in aer liber alaturi de cineva drag.

Taur

Relatiile sentimentale te provoaca mult. Ti se poate reprosa faptul ca esti foarte preocupat de propria-ti persoana in ultima vreme, iar de cei dragi te ocupi in salturi sau deloc. Secretul ameliorarii disonantelor cu cei dragi consta in a le oferi mici cadouri sau chiar sa le vorbesti despre planuri de vacanta. Totusi ai grija sa eviti excesele si promisiunile care te-ar costa prea mult.

Deocamdata, contextul astral predispune la tot soiul de razgandiri.

Gemeni

Ar fi minunat sa-ti aranjezi programul de astazi, astfel incat sa petreci mai mult timp cu membrii familei sau trebaluind prin gospodarie. Ai idei bune, spor in toate, iar cei dragi te sustin in orice vrei sa faci. Singurele neplaceri pot aparea dinspre locul de munca. Si la serviciu ai multe de facut. Sefii te vor solicita din plin, de aceea fii prudent.

Rezolva prioritatile profesionale si la nevoie apeleaza la ajutorul colegilor. Seara iti va aduce liniste si pace acasa.

Citeste previziunile tale astrale pentru astazi >>>



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop Mariana Cojocaru luna Martie: Probleme grave pentru doua zodii, iubiri neimplinite pentru altele

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies