Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!

Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!
Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!

Citeste previziunile astrologice pentru ziua de 11 mai 2017.

Berbec

Perioada pe care o traversăm este importantă pentru segmentul financiar, întrucât anunţă finalul unei etape de câştig de la şi prin alţii. Astăzi se pot rezolva uşor plata datoriilor, soluţionarea unor demersuri financiare întreprinse mai de mult, dar şi dialogurile cu partenerul de viaţă şi colaboratorii pe teme financiare, materiale au succes. Totul este să ai răbdare să asculţi şi să iei în calcul şi opiniile sau proprunerile celorlalţi.

Taur

Este posibil ca astăzi să decizi finalul unui parteneriat de viaţă sau al unei colaborări. Cu toate că este foarte greu să renunţi tu la ceva, chiar dacă ai dovezi clare că acea relaţie sau situaţie s-a degradat prea mult şi sunt slabe şanse de revenire, energia zilei te va ajuta să operezi mult mai uşor acele schimbări necesare şi suficiente în segmentul partenerial, astfel încât să se îmbunătăţească lucrurile.

Gemeni

Zi importantă la locul de muncă, dar şi pentru sănătate! Posibil să fii solicitat mult de şefi şi colegi, însă organsimul să te ajute prea puţin. Se recomandă prudenţă, pentru că vei fi tentat să te implici în prea multe treburi deodată şi să-ţi fie greu să le duci la bun sfârşit. Multe rezolvări privitoare la sănătate, dar şi la serviciu.

De evitat, pe cât posibil consultaţiile, analizele şi intervenţiile chirurgicale!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

HOROSCOP AstroCafe pentru 8 mai: Neintelegeri pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies